אנקוואה וטפירו מחוץ לרשימת הליכוד (מח"ל) למועצה
מנכ"ל תנועת הליכוד צורי סיסו, הודיע הבוקר במכתב רשמי לדוד אלנקוואה ומזל טפירו כי לא יכללו ברשימת הליכוד למועצת העיר בראשות שלומי זינו.
השניים אלנקווה וטפירו, נבחרו אמנם בבחירות הפנימיות שהתקיימו לפני שלושה חודשים, אך לאור חוות דעתו של יועמ"ש הליכוד, עו"ד אבי הלוי, בה ציין כי בשל העובדה שאנקוואה וטפירו לא חתמו על הצהרה בה הם מתחייבים לתמוך בזינו, מועמד הליכוד לראשות העיר ובהתאם לפסק הדין של בית הדין העליון של הליכוד (שניתן ביום 19.8.18 בעתירה שהגיש זינו נגד ועדת ההיגוי העליונה ואח') הם אינם יכולים להיכלל ברשימה הסופית למועצה ויאלצו לפנות את מקומם.
זינו: "מדובר ביום חשוב לערכי הדמוקרטיה בכלל ולתנועת הליכוד בפרט. אנו מייצגים תנועה עם היסטוריה וערכים ויש לנו את החובה לדעת להתלכד מאחורי המועמד המוביל ולכבד את רצון הבוחרים במטרה להגשים את כל היעדים שהצבנו לעצמנו לטובת העיר נשר ותושביה".
במקום אנקווה וטפירו יוצבו ברשימת מח"ל בהמשך לאחר זינו ושפיגלר; הגברת רעיה גרובמן במקום השלישי, אבי שקד במקום הרביעי ולאחריו במקום החמישי, הגברת מישל מחנין.