החזון: ליצור שחקנים שישחקו ברמות הכי גבוהות

החזון: ליצור שחקנים שישחקו ברמות הכי גבוהות
צילום ליאור שני

כפיר אזרן הוא המנהל המקצועי והמאמן של קבוצת נערים א' צפון, מטה אשר. מרגע כניסתו למועדון, הוא מקדיש את כל כולו לקידום המועדון בכלל וקידום הנערים בפרט, כשהוא רוצה להגשים את חלומויהם בתחום וכן להעניק להם ערכים חשובים וחינוכיים.

אזרן הוא שחקן כדורגל בעברו, והגיע מקבוצת רובי שפירא להפועל עכו ומשם למטה אשר. "כשהגעתי למטה אשר, והתחלתי את דרכי שם כמאמן, לא היו שם קבוצות נערים ב' וא'. החלטנו לפתוח את קבוצת נערים ב' ולאחר עבודה לא פשוטה שעשינו, עלינו לליגה א". בהמשך הצטרף אזרן לצוות הניהול של המועדון כמנהל מח' הנוער יחד עם אשר דיין מנהל המועדון. לאזרן היה חזון כבר מהרגע הראשון בקבוצה והוא לא היסס לומר זאת בפה מלא לצוות ההנהלה " כבר בפגישה הראשונה אמרתי שתוך שנתיים יהיו 2 קבוצות בליגה הארצית, ומי ששמע צחק, והנה אנחנו רואים את זה קורה והחזון  מתגשם" הוא מסביר בחיוך.

השאיפות של אזרן לא מסתיימות, לאחרונה נפתחו במועדון שתי קבוצות של בנות, ושנה הבאה תהינה כבר 4 קבוצות, זהו פרוייקט אישי שלו, להגיע איתן לרמות גבוהות. הצוות המוביל הכולל גם את אשר דיין מנהל החטיבה הצעירה ומשה אוסמו המנהל את האקדמיה לכדורגל, עובד כיום עם כ 450 ילדים בגילאי גן עד כתה ה' כאשר על כולם מנצח יואב ברעם מנהל מחלקת הספורט באמצעות המתנ"ס המקומי.
כשהתחילו המועדון מנה 9 קבוצות ליגה עם 200 ילדים, כיום מונה המועדון 16 קבוצות ליגה עם 450 ילדים.
החזון הוא שיצאו מהמועדון שחקנים שישחקו ברמות הגבוהות, כשהנוער שואפים לעלות ליגה.

למועדון יש ערך נוסף והוא מניעת נשירה של ספורטאים. "אם יש שחקן שלא מספיק מוכשר, חשוב לנו שתהיה לו תעסוקה בתחום גם אם הוא לא יוכל להתקדם בליגות. אם הוא מוכן להשקיע, נוציא אותו לקורס מאמני נוער והוא יוכל להתחיל לאמן וכך יוכל להישאר במסגרת שהוא אוהב" מסביר אזרן.
אזרן הוא דמות מוכרת ואהודה, הוא יכול היה לאמן בליגה א' הרצון שלו היה להתמקצע בתחום ולהתקדם אבל הוא נשבה בקסם של המקום והחליט להישאר ולתת את כל כולו על מנת לקדם את המועדון ככל שיוכל "משהו אמר לי לקחת את הדבר הזה ולקם אותו מאפס. חלק מזה זה לראות את הילדים ולהגשים להם חלומות. החכמה היא לתת להם מעטפת טובה, בריאה ונכונה, שידעו להסתכל על הקושי בעיניים ושלא יפרשו, אני עושה את זה מדמי ומנשמתי וכמובן מהניסיון שלי. זה מספק אותי באופן אישי ואני יודע ומבין את הנערים ויודע לדבר את השפה שלהם. הרמה המקצועית לא אמורה להתנגש בערכים, אני רוצה שהם יגשימו את עצמם" הוא מסכם.

כתבות מעניינות נוספות
כל הטוב בזכרון יעקב: שבוע של אהבה במושבה מחלקת תיירות זכרון יעקב מזמינה אתכם לחגוג שבוע של אהבה במושבה בין התאריכים - 26.07-01.08
בין תל אביב לחיפה שוכנת זכרון יעקב, שקטה, כפרית, משקיפה...
פותחים שנה בזכרון יעקב: היקבים, המוזיקה והאווירה
הזדמנות נפלאה לקבל את השנה החדשה באווירת חג, מרחבי  'גן...
שניים משלנו: ראובן עטר ומשה דץ מובילים את הקמפיין החדש של לאוס מדיה החיפאית
חברת הפרסום והדיגיטל מהעיר מחברת לראשונה בין שני הגיבורים המקומיים...
חודש של פסטיבל לכל המשפחה בעופר גרנד קניון חיפה: ארבעה פסטיבלים מרהיבים, עשרות אטרקציות ופעילויות לילדים ולהורים ללא תשלום במהלך חודש אוגוסט
עופר גרנד קניון חיפה, מקבוצת קניוני עופר, יערוך באוגוסט חודש...
תיאטרון Center Stage Israel מציג קומדיה חדשה BALAGAN
תיאטרון הסטודיו, שד' הנשיא 142, חיפה חמישי 30.7 ב 20:00 יד...
אלופת ישראל בטניס שולחן: סופי אפללו תלמידת כיתה ג' מחטיבת כיתות היסוד ליאו באק
גאווה גדולה במרכז חינוך ליאו באק על זכייתה הכפולה של...
“היהלומים של גיא”: הספר שכתבו תלמידי החינוך המיוחד לזכר רס”ן גיא נזרי הי”ד
תלמידי “כיתת אלה” בבית הספר לחינוך מיוחד “אור הים -...
אייר חיפה תפעיל טיסות סדירות בקו נתב"ג-רמון
החברה מתכננת להפעיל החל מסוף אוקטובר עד 10 טיסות יומיות...
"שם פרטי" מגיעה לחיפה
הקומדיה הצרפתית השנונה בכיכובה של גלית גיאת, בן פרי, אמיר...
בזמן שאיראן מכשירה 240 אלף מהנדסים בשנה, פי 35 מישראל: התוכנית של "עתידים" והטכניון שמביאה את היתרון הטכנולוגי מהפריפריה
פער גלובלי מדאיג בהכשרת מהנדסים מציב אתגר דרמטי לתעשיית ההייטק...
דילוג לתוכן