המועצה המקומית קרית טבעון נמצאת בימים אלה בעיצומן של עבודות לשדרוג ושיפור תשתיות לקויות ביישוב. לדברי מפקח הפרויקטים אנטולי מדווינסקי במהלך החודש האחרון הסתיימו מספר פרויקטים משמעותיים ברחבי המועצה ובהם בשורה לתושבי רחוב הנרייטה סאלד אשר אחרי שנים רבות של תשתית לקויה, המועצה חידשה את הרחוב לרווחת התושבים.
במקביל, הסתיימו עבודות ההצללה בשלושה גני משחקים – רבין, שומרים וסביון, כמו כן השבוע תבוצע הצללה בגן המייסדים והשלמה של ההצללה ברחבת טיילת המסילה בקרית חרושת.

במסגרת עבודות שיפור המגרשים בבתי הספר ביישוב סיפר מנהל הפרויקטים בבינוי עמי שי, כי בבית ספר קרית עמל הוכשר מגרש הכדור עף לצד מגרש הספורט הקיים. המגרש נצבע וסומן בצבע אפוקסי ייעודי למגרשי ספורט, הותקנו עמודים ורשת. עלות העבודות כ- 20,000 ₪ ובשיתוף רשת המתנ"סים. כמו כן, בוצעו עבודות גידור במספר מוסדות חינוך. בבית ספר "רימונים" בוצע קטע של כ-60 מטר (מערבי), בגן "תאנה" בוצע גידור בטיחותי, בבית ספר התיכון "אורט גרינברג" בוצע גידור מגרש הספורט ומתחם מגמת גרפיקה ובגן "נוריות" בוצע גידור בטיחותי של כ- 40 מטר. עלות עבודות הגידור- כ-100 אלף ₪.
בנוסף, בוצע טיפול במבנה המעבדות בתיכון- תשתיות חשמל ותאורה בעלות של כ-200 אלף ₪. עוד צוין כי בימים אלה המועצה נמצאת לקראת סיום עבודות השיפוץ של מגרש הספורט בתיכון ובעלות של כ-300 אלף ₪.
עידו גרינבלום: "אנו נמשיך לפעול למען שיפור פני הקריה ולטפל בתשתיות הזקוקות לחידוש, לטובת כלל תושבי קרית טבעון".