חוגגים בחיפה: ליאורה עופר ובכירי קניוני עופר משיקים אמנות

חוגגים בחיפה:  ליאורה עופר ובכירי קניוני עופר  משיקים אמנות
מימין ישראל סביון סגן ראש העיר חיפה יונה יהב ראש העיר ליאורה עופר וניר ברקן מנכל גרנד קניון צילום אלירן אביטל

אנשי עסקים, מובילי דעת קהל, כוכבות רשת, סלבס ואישיות תרבות ואמנות הצפינו אתמול בערב (יום שני) לעיר חיפה, לרגל אירוע השקת פתיחת מייצגו החדש של האמן הבינלאומי סאם חלבי: "שופך תקווה", שיוצג לראשונה בעופר גרנד קניון חיפה, החל מה 6 למאי עד ה 31 למאי, לקהל הרחב.

"שופך תקווה" הוא מייצג אינטראקטיבי, המשלב בין טכניקות מסורתיות לעכשוויות וקורא לשפוך ולצבוע את המציאות מחדש, ולבנות יחד עתיד טוב יותר.

מימין יונה יהב וליאורה עופר צילום אלירן אביטל

האירוע נפתח בקוקטייל, מינגלינג וחשיפת המייצג שבמרכזו הוצבו דליים בגדלים וגבהים שונים ומהם נשפכים בקונסטרוקציה בלתי נראית לעין, עשרות אלפי קוביות הרכבה צבעוניות, המאפשרות לקהל הרחב להיות חלק פעיל מהמיצג הצבעוני.

את האירוע פתח האמן סאם חלבי שאמר: "המייצג החדש מדגיש שלאמנות אין גבולות. אני מאמין שאמנות יכולה לקחת את העצב והאובדן של מציאות חיינו ולפזר סביבה אנרגיות חיוביות, לעורר השראה לאופטימיות, לתמימות ולשמחה. ביצירות החדשות אפשר לחוות את ההשפעה החיובית שיש לאמנות העוטפת את סביבתו של האדם ואני נרגש להיות חלק מהפצת דרך חיים זו".

לירן שטראובר טל טלמון ובנם אולי בן ה 4 וחצי צילום אלירן אביטל

ניר ברקן, מנכ"ל עופר גרנד קניון חיפה : "אנו גאים להיות הבלעדיים והראשונים בישראל להציג את  "שופך תקווה", מייצגו של האמן הבינלאומי סאם חלבי. מדובר במייצג המביא עמו מסר של אופטימיות והתחדשות, ומשקף את מחויבותנו להציע למבקרים חוויה תרבותית חשובה ובלתי נשכחת. אנו מזמינים את הקהל הרחב להיות חלק מיצירה חשובה זו  המבטאת מסר של תקווה לעתיד טוב יותר".

טל טלמון ושרית פולק צילום אלירן אביטל

הגיעו להתרשם מהאמנות: יונה יהב – ראש עיריית חיפה, ליאורה עופר – יו"ר קבוצת מליסרון, עומר אוגולניק – מנכ"ל קניוני עופר, ישראל סביון –סגן ראש עיריית חיפה, כוכבת רוקדים עם כוכבים, טלי בר אל – מנהלת השיווק של קבוצת קניוני עופר,  סנה סוקול, לירן שטראובר וטל טלמון עם בנם אולי , אירה דולפין, כוכבת הרשת גל רובין, שהפתיעה והגיעה עם הבן זוג מודי ספורי,  שרית פולק  שחזרה ממקסיקו שם הפיקה חתונה של מיליארדר יהודי,  יובל נשיא, אלמנתו של אריאל בן משה, בעלת סטודיו ליוגה בקריות, עוד ועוד.

כתבות מעניינות נוספות
המדריך המלא לשואב אבק לנגרות, קומפרסור בורגי ומכונת ליטוש עץ
שואב אבק לנגרות  שואב אבק לנגרות הוא כלי חיוני בכל סדנה...
אלופת ישראל בטניס שולחן: סופי אפללו תלמידת כיתה ג' מחטיבת כיתות היסוד ליאו באק
גאווה גדולה במרכז חינוך ליאו באק על זכייתה הכפולה של...
“היהלומים של גיא”: הספר שכתבו תלמידי החינוך המיוחד לזכר רס”ן גיא נזרי הי”ד
תלמידי “כיתת אלה” בבית הספר לחינוך מיוחד “אור הים -...
אייר חיפה תפעיל טיסות סדירות בקו נתב"ג-רמון
החברה מתכננת להפעיל החל מסוף אוקטובר עד 10 טיסות יומיות...
"שם פרטי" מגיעה לחיפה
הקומדיה הצרפתית השנונה בכיכובה של גלית גיאת, בן פרי, אמיר...
בזמן שאיראן מכשירה 240 אלף מהנדסים בשנה, פי 35 מישראל: התוכנית של "עתידים" והטכניון שמביאה את היתרון הטכנולוגי מהפריפריה
פער גלובלי מדאיג בהכשרת מהנדסים מציב אתגר דרמטי לתעשיית ההייטק...
שמים את הצפון במרכז – פסטיבל "הצפון בפריים" התקיים במכללת אורנים
פסטיבל "הצפון בפריים", המציב את אתגרי הצפון במרכז, התקיים בחמישי...
רשת הפרימיום מוזס שופ השלימה את הכשרת כלל סניפיה בישראל: סניף זכרון יעקב הפך השבוע לכשר ומסמן את השלמת המהלך שבמסגרתו כל 18 סניפי מוזס שופ פועלים כיום תחת כשרות
רשת MOSES SHOP  (מוזס שופ) מקבוצת BBB, הנחשבת לפרימיום בענף...
למה כדאי לבחור בעיצוב פנים לעסקים?
היתרונות של עיצוב פנים לעסקים עיצוב פנים לעסקים הוא כלי אסטרטגי...
אטרקציה חינמית לחופש הגדול בעיר חיפה: מתחם יצירה אינטראקטיבי חדשני. הדמויות קמות לחיים: חוויית יצירה חדשנית המשלבת אמנות, טכנולוגיה ודמיון
במהלך חודש יולי יפתח בעופר גרנד קניון חיפה, מקבוצת קניוני...
דילוג לתוכן