קבוצת קניוני עופר תשקיע 10 מיליון ₪ בשדרוג וחידוש קניון עופר חדרה

קבוצת קניוני עופר תשקיע 10 מיליון ₪ בשדרוג וחידוש קניון עופר חדרה

במסגרת המהלך יפתחו  7 חנויות חדשות של מותגים מובילים

בינהם: קנת קול מבית המשביר לצרכן, הפנינג, ורדינון, עגליס, פוד אפיל, מתאים לי, דוכן של מעצב התכשיטים "ברק שמו"

קניון עופר חדרה משיק 2 מתחמי משחק חדשים

ופותח שירותים מתקדמים המופעלים דיגיטלית המותאמים לילדים ולנכים

כמו כן נבנה חדר הנקה והחתלה מעוצב ומרווח

רשת קניוני עופר תשקיע 10 מיליון ₪ בשדרוג וחידוש קניון עופר חדרה. במסגרת המהלך האסטרטגי  יתחדש   תמהיל החנויות עם כניסת מותגים מובילים בינלאומיים ומקומיים, בניהם:  סניף דגל של המותג קנת קול מבית המשביר לצרכן שניפתח בהשקעה הנאמדת בכ – 500,000 ₪.  הסניף משתרע  על שטח של כ – 80 מ"ר וכולל מחלקות לנשים/ גברים עם פרטי אופנה והנעלה איכותיים.  כמו כן ניפתח השבוע סניף של רשת הפנינג –   בהשקעה של כ-  400 אלף ₪, המשתרע על  שטח של 90 מ"ר ומציע מגוון מתנות, צעצועים, גאדג'טים, מוצרי פופ, משחקים, בובות וכו..

בנוסף,  יפתח סניף של המותג עגליס  בהשקעה של כ- 3 מיליון ₪, על שטח של 570 מטר! עגליס הינה רשת מוזלת המציעה מותגים מובילים לתינוקות ולילדים. בין המותגים: צ'יקו, בייבי ג'וגר, טוויני, ריקרדו ועוד… בחנות יימכרו מגוון עשיר של עגלות, חבילות לידה, כסאות לרכב, כסאות אוכל, מוצרי הנקה, אמבטיות לתינוקות ועוד….

קרדיט צילום: יחצ

רשת האופנה מתאים לי  פותחת חנות בהשקעה  של כ 400 אלף ₪. הסניף משתרע על שטח של 90 מ"ר ומציע אופנה למידות גדולות לנשים ולגברים. מדובר בסניף המשלב קולקציות חדשות מקיץ 2024 וקולקציות במחירים אטרקטיביים במיוחד. כמו כן ניפתח   סניף של  FOOD APPEAL    המציע מגוון רחב של מוצרים איכותיים לבישול, אפייה וכל מוצרי המטבח. הסניף יפתח בהשקעה של 250 אלף ₪ על חנות המשתרעת על כ 50 מ"ר.

רשת  ורדינון – תיפתח את החנות הראשונה בארץ  שתעוצב בהתאם לקונספט החדש, בהשקעה הנאמדת בכ – 500 אלף ₪,  בה ניתן למצוא מגוון רחב  של מוצרי טקסטיל לבית, בניהם: מגבות, מצעים, שמיכות, כריות, פיג'מות,  חלוקי רחצה, הלבשת פנאי, מפות שולחן, כריות נוי,  שטיחים, ראנרים, מגבות מטבח, כירבוליות,  ושלל מוצרים איכותיים לבית.

בנוסף, כחלק ממהלך שדרוג הקניון נפתחו שני מתחמי משחק לפעוטות, יפעלו ללא תשלום,  ושופצו ושודרגו השירותים בקומה השנייה בקניון, בהשקעה של מעל ל 2,000,000 ₪.  מדובר בשירותים מתקדמים המופעלים ע"י מערכת הפעלה דיגיטלית, ללא מגע יד אדם, המותאמים גם לנכים ולילדים. בשירותים החדשים נבנה חדר הנקה והחתלה מרווח ומעוצב.

קרדיט צילום: יחצ

בן דבש  מנכ"ל קניון עופר חדרה: "אנחנו שמחים לבשר על כניסתם של מותגים מובילים לקניון,  המחזקים את תמהיל  החנויות ואת הקשר בין הלקוחות לקניון. מדובר בחלק ממהלך אסטרטגי נרחב שמטרתו לחדש ולרענן את עופר חדרה עם שידרוג הקניון, פתיחת מתחמי משחק ללא תשלום וחיזוק תמהיל החנויות באמצעות הכנסת רשתות חדשות. מהלכים אלו נועדו לשמור על מעמדו של עופר חדרה כקניון אטרקטיבי ומוביל לתושבי חדרה והאזור". לדבריו: "המותגים החדשים מצטרפים  לעוד עשרות מותגים אהובים בקניון כגון: M&H, פקטורי 54, רנואר, תמנון, המשביר, ביוטיקייר, איל מקיאז', תמנון, דלתא, TFS  ועוד…" .

קרדיט צילום: יחצ

קניון עופר חדרה,  מקבוצת קניוני עופר, נחשב לאחד מהקניונים המובילים באזור. לקניון  כ- 13,000 מבקרים מדי יום, הוא ממוקם במרכז העיר חדרה, משתרע על שטח של כ50,000- מ"ר וכולל 110 חנויות ומותגים מובילים, בניהם: פוקס,  H&M, , פקטורי 54, המשביר לצרכן, טוונטי פור סבן, איל מקיאז', אפריל, ביוטיקייר, דלתא, ללין, תמנון, פיקס, ווי שוז חדר הכושר ספייס, רנוואר, קיווי ועוד, לקניון כ 550 מקומות חנייה.

כתבות מעניינות נוספות
רגע של מזור וחיבוק טכנולוגי
משקפי מציאות מדומה עם תכנים להפגת כאב וחרדה לילדים שפיתח...
רשת H&O ממשיכה להתרחב: פותחת סניף קונספט חדשני בחוצות המפרץ בהשקעה של כ-5 מיליון ₪
סניף הענק משתרע על פני כ-1,400 מ"ר ומציע את שפת...
"הטנגו החדש" של פיאצולה מגיע לחיפה
הפסנתרנית אודליה אליעזרוב סבר חוברת לנגן כלי ההקשה הבינלאומי גלעד...
‏שש תחנות בכרמלית, שלוש פתוחות ברכבלית: המספרים שמספרים את חיפה
הכרמלית עוברת שני קילומטרים בשמונה דקות, הרכבלית משתרעת על 4.4...
מלונות דן ממשיכה להשקיע בתוכן ייחודי
מלונות דן בחיפה יארחו לראשונה את Mu/Zi בכרמל, פסטיבל בין...
140 שנה אחרי הקמתו: יום עיון בזכרון יעקב יבחן מחדש את בית הכנסת שמספר את סיפורה של המושבה
הארכיון לתולדות זכרון יעקב ומוזיאון העלייה הראשונה יקיים יום עיון...
סדרת הרסיטלים לעוגב העונה ה 16 תפתח ב 16.10.26 בחיפה ותכלול לראשונה בארץ קונצ'רטו רומנטי לעוגב עם התזמורת הסימופנית חיפה, וכן קונצרטי עוגב לילדים
אחרי שלוש שנים מאתגרות, העונה בניהולו של נגן העוגב והמוזיקולוג...
פופ־אפ חד־פעמי של שילת "מלכת הסקווישים" יפתח לראשונה בעופר גרנד קניון חיפה
שילת פחימה, “מלכת הסקווישים” שסוחפת מאות אלפי ילדים ובני נוער...
אמני זכרון יעקב מארחים: חגיגית "יוצרים אמנות - בתים פתוחים" חוזרת גם השנה
למעלה מ-30 בתים, גלריות, חללי סטודיו ונקודות עניין ברחבי המושבה...
מלונות דן מעניקה חסות לפסטיבל הסרטים הבינלאומי בחיפה ומציעה חבילות מיוחדות לפסטיבל במלונות הרשת בעיר
במסגרת המהלך, מלונות דן כרמל ודן פנורמה בחיפה יציעו חבילה...
דילוג לתוכן