מחדשים את חיפה: אורון נדל״ן זכתה במכרז דיירים לפרויקט פינוי־בינוי ותבנה כ-215 דירות בשכונת יד לבנים בעיר

מחדשים את חיפה: אורון נדל״ן זכתה במכרז דיירים לפרויקט פינוי־בינוי ותבנה כ-215 דירות בשכונת יד לבנים בעיר
יד לבנים חיפה - הדמיה: אורון נדלן

חברת אורון נדל״ן ממשיכה להרחיב את פעילותה בתחום ההתחדשות העירונית, וזכתה במכרז הדיירים לקידום פרויקט פינוי־בינוי ברחוב יד לבנים 63-73 בחיפה.
מיד עם קבלת הודעת הזכייה, החלה החברה בהליכי עריכת ההסכם לקידום הפרויקט.

במסגרת הפרויקט צפויות להיהרס 51 דירות מגורים קיימות, ובמקומן ייבנו כ־215 יחידות דיור חדשות.
התכנון כולל הקמת שלושה מבנים בני כ־9, 12 ו־21 קומות, עם מגוון רחב של תמהילי דירות – מדירות 2 חדרים ועד דירות 6 חדרים ופנטהאוזים.

הפרויקט ממוקם בשכונת יד לבנים, שכונה מבוקשת ומתפתחת בעיר חיפה, הנהנית ממיקום אסטרטגי ונוף פתוח למפרץ חיפה.
שכונת יד לבנים נחשבת לשכונה ותיקה, המאופיינת בבניינים ישנים ובתשתיות שאינן מותאמות עוד לצרכי המגורים המודרניים. במסגרת תהליך ההתחדשות העירונית, צפוי הפרויקט להביא לשדרוג משמעותי של איכות החיים בשכונה, באמצעות הקמת בניינים חדשים הכוללים מעליות, חניות תת־קרקעיות, דירות עם ממ״דים ומרפסות, וכן שטחים ציבוריים משופרים. מהלך זה צפוי להעלות את רמת הבינוי, לשפר את החזות העירונית ולתרום להתחדשות המרחב כולו.

החברה מקדמת מספר פרויקטים נוספים ברחבי העיר, ורואה באזור פוטנציאל משמעותי להתחדשות עירונית איכותית וליצירת סביבת מגורים מודרנית ומתקדמת.

סימה מאור, סמנכ״לית התחדשות עירונית באורון נדל״ן:
“הזכייה בפרויקט יד לבנים בחיפה היא חלק מהאסטרטגיה של החברה להעמיק את פעילות ההתחדשות העירונית באזורים מבוקשים ובעלי פוטנציאל אמיתי. חיפה היא עיר עם יתרונות ייחודיים – מיקום, נוף ואיכות חיים – ואנחנו מאמינים שהפרויקט יתרום משמעותית להתחדשות השכונה ולפיתוח העירוני שלה, תוך יצירת סביבת מגורים איכותית לדיירים הקיימים ולמשפחות שיצטרפו בעתיד.”

חברת אורון נדל״ן, מקבוצת אורון אחזקות והשקעות, מקדמת בימים אלה אלפי יחידות דיור חדשות במסגרת פרויקטים של התחדשות עירונית ברחבי הארץ, מצפון ועד דרום, ופועלת בערים מרכזיות ובהן תל אביב, גבעתיים, בת ים, חולון, באר שבע, נתניה, יבנה, כרמיאל, חיפה וערים נוספות.

כתבות מעניינות נוספות
מחדשים את חיפה: אורון נדל״ן זכתה במכרז דיירים לפרויקט פינוי־בינוי ותבנה כ-215 דירות בשכונת יד לבנים בעיר
חברת אורון נדל״ן ממשיכה להרחיב את פעילותה בתחום ההתחדשות העירונית,...
השיא העולמי של "מתנת חיים": יעל הררי, תושבת חיפה, ותרומת הכליה שמשנה חיים
אלפיים גברים ונשים נכנסים מרצונם החופשי לחדר ניתוח ומוותרים על...
פורים של אדרנלין בחיפה: 'פסטיבל אתגרים' חווייתי לכל המשפחה
בין האתגרים שיוצעו בפסטיבל שיערך בעופר גרנד קניון:  אתגר השור...
הגביע שלהם: נבחרת הכדורסל של ליאו באק זכתה בגביע בטורניר בטורונטו
בטורניר הכדורסל היוקרתי שנערך בטורונטו, קנדה, העפילה נבחרת הבנות של...
מצוינות טכנולוגית בליאו באק: התלמידים בנו והדפיסו מודלים בתלת ממד
בחטיבת הנעורים במרכז חינוך ליאו באק הקדישו שבוע לחינוך מדעי...
מתחם הקניות חוצות המפרץ וקרן קיימת לישראל (קק"ל) יוצאים לרגל ט"ו בשבט בקמפיין חברתי
לשיקום נזקי השרפות, נטיעות חדשות, שימור שטחים ושיקום אזורים טבעיים...
פיקוח בניה
פיקוח בניה
מהו פיקוח בניה? פיקוח בניה הוא תהליך חשוב ומכריע בכל פרויקט...
האמן הבינלאומי טומי כהן מגיע לראשונה לצפון הארץ: פותח גלריית פופ אפ נודדת בעופר גרנד קניון חיפה
התערוכה מציגה אמנות עכשווית בפורמט דיגיטלי תוצג לקהל הרחב החל החל...
האם הבת של המלכה החיפאית רוצה לרשת את הכתר?
אמן האיפור הבינלאומי, ירין שחף, על מפגש עם הדור הבא...
שיקום קרוב לבית: מכון שיקום יום של כללית בגרנד קניון חיפה
בכללית מחוז חיפה וגליל מערבי נפתח בשנה האחרונה מכון שיקום...
דילוג לתוכן