גולדן ארט השיקה אתר אינטרנט ייעודי לבניין ההשכרה ארוכת הטווח במתחם "הרובע"

גולדן ארט השיקה אתר אינטרנט ייעודי לבניין ההשכרה ארוכת הטווח במתחם "הרובע"
קרדיט צילום גולדן ארט

החברה מציעה מודל "השכרה בראש שקט" בפרויקט בשכונת ואדי סאליב בחיפה הכולל חוזה השכרה של עד 3 שנים, וניהול מלא של הבניין והפסיליטיז שלו

דירה לדוגמא בבניין להשכרה בפרויקט הרובע של גולדן ארט
קרדיט צילום גולדן ארט

חברת גולדן ארט הקימה אתר אינטרנט חדש ייעודי לבניין ההשכרה ארוכת הטווח במתחם "הרובע" שהיא מקימה בשכונת ואדי סאליב בחיפה. אתר האינטרנט מציג את הפרויקט כולו, את מגון טיפוסי הדירות שמוצעות להשכרה, ואת כל השירותים הנלווים והיתרונות שמציע המודל של "לשכור דירה בראש שקט" מחברה.

במודל "השכרה בראש שקט" במתחם "הרובע" גולדן ארט מציעה חוזה השכרה של עד 3 שנים, דירות מאובזרות, ניהול מלא של הבניין והפסיליטיז הכוללים חדר כושר, מועדון דיירים, חדר כביסה, חברת ניהול ואחזקה עם אב בית, אפליקצית דווח ומעקב תקלות ומערכת חימום מים מרכזית.

הבניין להשכרה כולל 131 דירות בנות 2, 3 ו-4 חדרים, כ-85% מהדירות הן דירות של 2-3 חדרים שכוללות מרפסת/גינה. מדובר בדירות עם מטבח מאובזר הכולל כיריים, מקרר, מדיח ותנור, ארונות קיר ומיזוג מיני מרכזי דירתי. בנוסף חלק מהדירות יוצעו עם ריהוט מלא לטובת גיוון המענה לצרכי שוכרים.

לדברי שמעון ג'יני מנכ"ל חברת גולדן ארט, "האתר החדש מהווה למעשה 'כרטיס ביקור' של הבניין להשכרה במתחם הרובע בואדי סאליב, הכולל את מלוא המידע הרלוונטי למי שמתעניין לשכור בו דירה. המבקרים באתר יוכלו להתרשם מהמודל שמאפשר לשכור דירה חדשה ומאובזרת ישירות מחברת ניהול ואחזקה, עם כל השקט הנפשי, היציבות והנוחיות הנלווית לכך, ולהתרשם מהיתרונות של מודל זה על פני השכירות הנפוצה מבעל דירה פרטי".

מתחם הרובע בחיפה משלב בין דירות למכירה ודירות להשכרה ארוכת טווח. הפרויקט כולו כולל סה"כ 198 יח"ד ב-3 בניינים בני 9 קומות, שניים מיועדים למכירה ואחד להשכרה. הדירות למכירה הן בתמהיל 2, 3, 4 ו-5 חדרים, דופלקסים ופנטהאוזים. בנוסף כולל הפרויקט חזית מסחרית בהיקף כולל של 800 מ"ר וחניה תת קרקעית והוא צמוד לפארק חדש בן 12 דונם שהוקם על-ידי העירייה.

קבוצת גולדן ארט היא קבוצה יזמית המובילה פתרונות דיור בראייה הוליסטית. הקבוצה מאמינה שלא מספיק רק לבנות בניין בסטנדרט גבוה, אלא נדרש לפעול בראייה ארוכת טווח במודל לפיתוח שכונות המשלב גם מסחר ושירותים לקהילה לרבות חינוך ותרבות, המביאים לידי ביטוי אוטונומי את אופייה ומובילים לשדרוג מעמד הסביבה כולה. בין מייסדי גולדן ארט עומדים מייסדי החברה האמריקאית ARTIMUS NYC ובמוניטין החברה רזומה נרחב של בניית ואחזקת בנייני מגורים, שטחי מסחר ומלונאות לאורך שנים.

כתבות מעניינות נוספות
המדריך המלא לבחירת מוצרים לתינוקות
היתרונות של כסא בטיחות צ'יקו   כאשר מדובר בבטיחות תינוקות ברכב, הבחירה...
מרגש: אימהות של בנות ובני מצווה במפגש להעצמה וחיבור לשורשים
מפגש האימהות האינטימי עם בנותיהן התקיים כחלק מתוכנית שנת בת...
מחדשים את חיפה: אורון נדל״ן זכתה במכרז דיירים לפרויקט פינוי־בינוי ותבנה כ-215 דירות בשכונת יד לבנים בעיר
חברת אורון נדל״ן ממשיכה להרחיב את פעילותה בתחום ההתחדשות העירונית,...
השיא העולמי של "מתנת חיים": יעל הררי, תושבת חיפה, ותרומת הכליה שמשנה חיים
אלפיים גברים ונשים נכנסים מרצונם החופשי לחדר ניתוח ומוותרים על...
פורים של אדרנלין בחיפה: 'פסטיבל אתגרים' חווייתי לכל המשפחה
בין האתגרים שיוצעו בפסטיבל שיערך בעופר גרנד קניון:  אתגר השור...
הגביע שלהם: נבחרת הכדורסל של ליאו באק זכתה בגביע בטורניר בטורונטו
בטורניר הכדורסל היוקרתי שנערך בטורונטו, קנדה, העפילה נבחרת הבנות של...
מצוינות טכנולוגית בליאו באק: התלמידים בנו והדפיסו מודלים בתלת ממד
בחטיבת הנעורים במרכז חינוך ליאו באק הקדישו שבוע לחינוך מדעי...
מתחם הקניות חוצות המפרץ וקרן קיימת לישראל (קק"ל) יוצאים לרגל ט"ו בשבט בקמפיין חברתי
לשיקום נזקי השרפות, נטיעות חדשות, שימור שטחים ושיקום אזורים טבעיים...
פיקוח בניה
פיקוח בניה
מהו פיקוח בניה? פיקוח בניה הוא תהליך חשוב ומכריע בכל פרויקט...
האמן הבינלאומי טומי כהן מגיע לראשונה לצפון הארץ: פותח גלריית פופ אפ נודדת בעופר גרנד קניון חיפה
התערוכה מציגה אמנות עכשווית בפורמט דיגיטלי תוצג לקהל הרחב החל החל...
דילוג לתוכן