חדשות חיפה » חדשות חיפה » רשת הקמעונאות "BOOM" ממשיכה להתרחב בצפון סניף חדש בחיפה
רשת הקמעונאות "BOOM" ממשיכה להתרחב בצפון סניף חדש בחיפה
איתי הראל
מימין לשמאל: אמיר להב, הרב מנדי, אלי להב. קרדיט צילום: צבי תקשורת.
הרשת הזולה ביותר בארץ "בום" של אלי להב, פותחת הבוקר את הסניף ה-20 שלה בחיפה, בקרית חיים במתחם הקניות אדמירליטי. בטקס חגיגי בהשתתפות היזם ואיש העסקים אלי להב, והמנכ״ל אמיר להב, חנכה רשת הקמעונאות "בום" את הסניף ה-20 שלה בחיפה. הסניף החדש מציע 5000 מ״ר עמוסים במגוון עצום של המוצרים הכי זולים. מעל 22 אלף מוצרים שמוצעים לקונים במחירים הזולים ביותר ובהתחייבות.
מדובר כאמור בסניף ה-20 של רשת הכל לבית "בום", שמאז הקמתה ב-2018 מטלטלת את השוק הישראלי. הסניף הראשון של הרשת נפתח לפני כשבע שנים בבאר-שבע ולאור ההצלחה שלו – נפתחו סניפים נוספים של "בום" ברחובות, ברמלה באשדוד בנשר בחדרה, באשקלון, ראשון לציון מבקיעים ועוד.
היום, מיד עם פתיחת השערים מאות לקוחות מילאו את הסניף החדש והחלו להעמיס עגלות. הלקוחות הראשונים יכלו להתרשם מהמבחר העצום של המוצרים שנפרש לפניהם, כאשר מחיר הפריטים נע מ-2.5 שקלים לכמה עשרות שקלים בלבד. זוגות צעירים יכולים לחסוך כסף רב ברכישת ציוד לאבזור הבית שלהם כאן ב"בום".
מימין לשמאל: אמיר להב, הרב מנדי, אלי להב. קרדיט צילום: צבי תקשורת.
כמו כן אפשר למצוא בחנות מחלקות שונות כמו מוצרי חשמל מקררים וטלוויזיות במחירים ללא תחרות וגם שפע עצום של מוצרים חדפעמיים, כלי בית ומטבח, מוצרי טקסטיל וכל מה שנחוץ לארגון ימי הולדת, שבתות חתן, אירוסין חינות ואירועים שונים.
מנהל הסניף החדש סאפי חלבי אמר כי מדובר במתחם ששימש בעבר את סניף ״שופרסל״ וכי הוא יעסיק עשרות עובדים. הגיוס בעיצומו.
בטקס החגיגי קבע אלי להב ואמיר להב את המזוזה בהנחייתו של הרב מנדי דוכן רב שכונת צוקי אביב בתל אביב. הרב מנדי תקע בשופר ומיד לאחר מכן נפתח הסניף לישורת קונים שחיכו לפתיחה.
בדברי ברכתו לעובדים על פתיחת הסניף החדש אמר הבעלים והיזם אלי להב :
"במיוחד בימים אלה חשוב לי שתושבי חיפה והקריות ידעו שכאן בסניף החדש של 'בום' הם יוכלו למצוא את כל המוצרים הנחוצים במחירים ללא תחרות.
באנו לעשות טוב גם לתושבי חיפה והקריות."
אלי להב נחשב לאחד מפורצי הדרך בישראל בתחום הקמעונאות. הוא החל את דרכו בבאר-שבע שם הקים מרכולי ענק כמו "מחסני להב", "חוצות להב" ולבסוף את הגרנד קניון באר-שבע. במקביל כיהן כנשיא הפועל באר-שבע בשנות הזוהר שלה.
בשנים האחרונות להב הוא בעלים של כמה חברות נדל"ן מובילות בגרמניה ושותף בחברת דלק ובחברות להפקת אנרגיה סולרית בארץ.
כתבות מעניינות נוספות
מרגש: אימהות של בנות ובני מצווה במפגש להעצמה וחיבור לשורשים
מפגש האימהות האינטימי עם בנותיהן התקיים כחלק מתוכנית שנת בת...
מחדשים את חיפה: אורון נדל״ן זכתה במכרז דיירים לפרויקט פינוי־בינוי ותבנה כ-215 דירות בשכונת יד לבנים בעיר
חברת אורון נדל״ן ממשיכה להרחיב את פעילותה בתחום ההתחדשות העירונית,...
שערים אוטומטיים: פתרונות מתקדמים לבתים פרטיים
היתרונות של שערים אוטומטים השימוש בשערים אוטומטים מביא עמו מספר יתרונות...
השיא העולמי של "מתנת חיים": יעל הררי, תושבת חיפה, ותרומת הכליה שמשנה חיים
אלפיים גברים ונשים נכנסים מרצונם החופשי לחדר ניתוח ומוותרים על...
פורים של אדרנלין בחיפה: 'פסטיבל אתגרים' חווייתי לכל המשפחה
בין האתגרים שיוצעו בפסטיבל שיערך בעופר גרנד קניון: אתגר השור...
עץ איכותי לפרויקט: קרשים לפרגולה, מחסן עצים בצפון ועץ לבניין
קרשים לפרגולה - בחירה נכונה כאשר מתכננים לבנות פרגולה, חשוב לדעת...
הגביע שלהם: נבחרת הכדורסל של ליאו באק זכתה בגביע בטורניר בטורונטו
בטורניר הכדורסל היוקרתי שנערך בטורונטו, קנדה, העפילה נבחרת הבנות של...
מדריך לבישול מקצועי עם ציוד איכותי
יתרונות השימוש בפלאנצ'ה חשמלית במטבח אחת המכשירים החשמליים הפופולריים ביותר במטבחים...
כל מה שצריך לדעת על מכונות כביסה תנורים לבית
יתרונות של מכונה כביסה פתח עליון כשמדובר בבחירת מכונת כביסה, רבים...
מצוינות טכנולוגית בליאו באק: התלמידים בנו והדפיסו מודלים בתלת ממד
בחטיבת הנעורים במרכז חינוך ליאו באק הקדישו שבוע לחינוך מדעי...