אוהבים דברים חדשים? הראשונים להכניס כל טרנד הביתה? אתם ישראלים טובים ואנחנו שמחים להציע לכם לאור זאת ז'אנר חדש של טרנדיות מלווה במילים בעלות צליל מרענן במיוחד: צמחים עם שמות מוזרים להפליא בתוספת ערך תזונתי גבוה ופצצת בריאות. פעמים רבות אנחנו מגלים שדווקא אנשים חדשניים שאוהבים להכיר חידושים ולהשתמש בקדמה העולמית, חוששים לעשות זאת במטבח שלהם. טוב, אפשר לומר שזה די מובן, כי בכל זאת מדובר בדברים שאנחנו מכניסים לפה האישי שלנו ואפילו חשים בטעמם, זה לא תמיד מגרה כל כך את בלוטות הטעם שלנו לזהות עשב חדש שהפך לטרנד ולנסות לבדוק אותו מקרוב, ובכל זאת, אולי זו הסיבה שלא הכרתם את הצמחים החדשים והשווים ביותר שאתם לא תתחרטו אם תכירו, וזה לא חייב להיות על חשבון הטעם שלכם. קחו למשל את הצמח ספירולינה.
אצות ים טעימות
אם אתם אוהבים ים ואוהבים צמחים, איזו סיבה תהיה שלא תאהבו ספירולינה? ועכשיו ברצינות, ספירולינה היא אצת ים בעלת שם מגניב וטעם לא מי יודע מה, אבל רגע- אנחנו לא מתכוונים שתאכלו אותה כמו שהיא. ספירולינה מוסיפים בכמויות קטנות למנות בריאות טעימות כמו שייקים, משקאות ותיבולים, ומקבלים גוון טעם עדין חדש ולא בולט, ופצצת בריאות אטומית. גם זרעי צ'יה למשל, שהם אמנם לא קשורים לאצות הים אבל בהחלט קשורים לבריאות, אתם יכולים לצרוך בקלות באמצעות ריסוק לתוך שייק ולקבל מנה מושלמת בעלת טעם נהדר, כן, ולא רק למי שאוהב ירקות ירוקים אלא גם לכל חובבי הגלידות. אם אתם מעוניינים לגוון ולהכיר עוד שמות שלא יצא לכם לשמוע עליהם, אולי תפתיעו את החברים שלכם עם קייל או עוד אחד מן הצמחים שמחכים לכם באתר שלנו, ולכל אחד יש את הייחודיות התזונתית שלו.
כמה לאכול ביום
באופן כללי מדובר בצמחים שיש בהם ריכוז גבוה של חומרים חיוניים, כך שאתם לא חייבות לאכול שיח אצה שלם בכל יום כדי לקבל את התועלת ממנו. אצלנו באתר ברי פרי חילקנו לכם את הצמחים השווים הללו למנות קטנות ואיכותיות, אתם יכולים לפתוח בכל בוקר קפסולה אחת של ספירולינה ולהכניס אותה לתוך שייק הבוקר שלכם, השייקר סובל הכל והטעם לא יורגש, אבל בבדיקות הדם שלכם ירגישו את זה בגדול. באופן כללי, לא קשה לשלב טרנדים בריאותיים בתזונה היומיומית אם עושים את זה נכון בלי לחייב את עצמנו.