כוכבי הכדורגל למען הנופלים

כוכבי הכדורגל למען הנופלים
קרדיט צילום: מתנ"ס יקנעם

רשת המרכזים הקהילתיים יקנעם, מבית החברה למתנ"סים, קיימו ביום ראשון השבוע בפעם השלישית אירוע כדורגל לזכר הנופלות והנופלים ולמען חזרתם של החטופים. באירוע השתתפו אריק בנאדו, פיני בלילי, יקיר שינה, חיים סילבס ועוד

ביום ראשון השבוע, ערב חג שני של פסח, עלו על הדשא של המגרש העירוני ביקנעם כוכבי "קובי" ליגה משלנו בהנהלת דורון דואני, למשחק ראווה מול שחקני כדורגל מקומיים מהטובים. זו השנה השלישית שמתקיים ביקנעם אירוע כדורגל לזכר הנופלים והנופלות אוהדי כדורגל ואוהדי מכבי חיפה בפרט. למשפחת השכול ביקנעם הצטרפו, למרבה הצער, עוד תשע משפחות מאז ה 7.10, כך שהאירוע התקיים גם עבורן וגם למען תקווה ותפילה למען החזרת 133 החטופים משבי החמאס.
בטקס הפתיחה המרגש וחלוקת התעודות למשפחות ולשחקנים נכחו ראש העיר רומן פרס, שנשא דברים וכיבד בנוכחותו את המשפחות השכולות. בנוסף, נכחו ליאור בכר מנכ"ל המתנ"ס ועמית בוחבוט סגן ראש העיר. זר והוקרה מיוחדת לשחקן הכדורגל מנשה זלכה שחקן הפועל חדרה שחקן שנמצא במילואים שמשתתף פעיל במלחמה בעזה.
קבוצת שחקני נבחרת כוכבי יקנעם (בוורוד) כללו גם בני משפחות שכולות. הם שיחקו מול שחקני נבחרת "כוכבי קובי ליגה משלנו" (בכחול), כאשר המשחק היה לזכר חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה תושבי יקנעם.

במשחק השתתפו אריק בנאדו, פיני בלילי, יקיר שינה, חיים סילבס, אופיר עזו, חנן ממן, גילי ורמוט ועוד. הפרשנים תומר לוי מערוץ הספורט, שלמה וויס מרדיו חיפה, רובי לוי – כתב ספורט חיפאי, שידרו את המשחק ב"שידור חי" לקהל ופירשנו את המתרחש על המגרש עם המון הומור ורגש, שהלהיב את השחקנים ואת הקהל. האירוע התקיים בהובלת מחלקת ספורט ברשת המרכזים הקהילתיים יקנעם, מבית החברה למתנ"סים, יחד עם עיריית יקנעם.
המשחק היה מותח ואחרי שהנבחרת של השחקנים של קובי הובילה 3-5, היה מהפך והכוכבים של יקנעם ניצחו 7-5 עם צמד שערים של פיני בלילי. במהלך המשחק חולקו גלידות מתנת "גולדה" לקהל ולשחקנים. בורגר סלון נתנו חסות על האירוע.

"הכבוד היה שלי, להגיע ולהיות נוכח בטקס מרשים שארגנתם עבור כל הנופלים, ישר כוח על העשייה שלכם", אמר אופיר עזו שחקן בית"ר ירושלים לשעבר. "כל הכבוד היה כיף ומרגש. שניפגש רק בשמחות", הוסיף פיני בלילי שחקן הפועל ת"א לשעבר, "תודה רבה שהזמנתם אותי היה לי לעונג", סיכם מנשה זלקה קפטן הפועל חדרה את החוויה הספורטיבית.

ליאור בכר, מנכ"ל רשת המרכזים הקהילתיים יקנעם, מבית החברה למתנ"סים: "אנו נרגשים לקיים את משחק הידידות הזה לזכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי מערכות האיבה בני יקנעם. זוהי הזדמנות חשובה עבורנו לחלוק כבוד לנופלים, להנחיל את זיכרון גבורתם לדור הצעיר ולחזק את ערכי הערבות ההדדית והקהילתיות. הספורט ידוע ביכולתו לאחד אנשים מכל קצוות הקשת החברתית, ולקדם ערכים של שיתוף פעולה, סובלנות ואחדות שכ"כ חשובים בתקופה זאת. אני רוצה להודות לכל מי שתרם להפקת המשחק הזה, ובפרט למשפחות השכולות שזיכרון יקיריהם ימשיך לחיות איתנו לנצח".

 

קרדיט צילום: מתנ"ס יקנעם
קרדיט צילום: מתנ"ס יקנעם

 

 

כתבות מעניינות נוספות
חיפה: מוקד עולה להשקעות נדל"ן מגוונות
חיפה, העיר השלישית בגודלה בישראל, מתגלה בשנים האחרונות כיעד אטרקטיבי...
לכבוד חג הפסח, במהלך חול המועד ובחודש אפריל: מופעים מרהיבים, סדנאות ופעילויות לכל משפחה בעופר חדרה הכניסה חופשית – ללא תשלום
קניון עופר חדרה, מקבוצת קניוני עופר, יערוך במהלך חודש אפריל,...
מחווה מרגשת לבוגרות מרכז חינוך ליאו באק: עשר גיבורות מלחמת חרבות ברזל במיזם מעורר השראה
"סיפוריהן של הלוחמות האמיצות יהפכו למורשת שאותה נמשיך להעביר לדורות...
שדרוג חללי הפנים בעזרת ריצוף PVC, אריחי שטיח ופרקט פי וי סי
כשמדובר בשדרוג חללי הפנים של הבית או המשרד, הבחירה בחומרים...
למה כדאי לשלוח פרחים לאנשים שאוהבים?
כולנו מרגישים מידי פעם צורך להודות, להתקשר או להתחיל קשר...
כיצד בוחרים מעצבת פנים בצורה נכונה לפרויקט עיצוב פנים?
מעצבת פנים היא אשת מקצוע העוסקת בתכנון ויצירת חללים פונקציונליים...
הטיולים בעולם שלא תוכלו לשכוח
אחד מהדברים שבאמת כדאי ומשתלם להשקיע בהם כסף, הוא טיולים...
יריד מכוניות מחושמליות של המותגים המובילים יערך בחוצות המפרץ לקהל הרחב
יריד מכוניות מחושמלות, יפתח בחוצות המפרץ לקהל הרחב, למשך יומיים:...
איך למצוא את השיטה הטובה ביותר לטיפול בחרדה?
כולם חווים פחד או דאגה מדי פעם. חרדה היא תגובה...
מיסוי ירושת משק חקלאי
הנושא של העברת משק חקלאי בירושה הוא עניין סבוך הקשור...
דילוג לתוכן