פתיחת עונה מהבלהות של הפועל חיפה, קשה להאמין שמישהו מופתע
בעונה הנוכחית קיימה הפועל חיפה 5 משחקי אימון, 5 משחקים במסגרת גביע הטוטו ו-2 משחקים במסגרת ליגה.
מאזן הניצחונות של הקבוצה באותם 12 משחקים במסגרות השונות מורה על הספרה העגולה והמביכה: 0.
אפילו לא ניצחון אחד הצליחו חניכיו של רוני לוי להשיג בעונת 2024/5. מביך כבר אמרנו?
לכן היה ברור שעם צורת ההכנה של הקבוצה לעונה, ביחד עם הרחש בחש שלא מפסיק לחוג מעל המועדון כולו, פתיחת העונה תיראה בהתאמה.
ועדיין, היה קשה עד מאוד לראות את המשחק האחרון של הפועל נגד בני ריינה. אם לא התעלות יוצאת דופן של שוער הנבחרת, יואב גרפי, התוצאה במשחק היתה על גבול הדו ספרתי.
לא פחות מ-27 פעמים בעטו שחקני ריינה לשערו של ג'רפי המופקר. 27!!
לצורך ההשוואה, שחקני הפועל חיפה בעטו לשער ריינה רק פעמיים בכל מהלך המשחק, כולל בעיטת הקרן של אנטילבסקי, שממנה הובקע שער היתרון הזמני.
ולמרות שהליגה התחילה רק לפני שבועיים, פגרת הנבחרת הקצרה, באה לרוני לוי ולחניכיו בדיוק בזמן, בתנאי כמובן שהם ידעו לנצל את הזמן הזה להתארגנות מחדש, היערכות מחודשת, הסקת מסקנות מתבקשות ובעיקר, חיזוק משמעותי בסגל הקבוצה.
אם הפועל חיפה לא תתחזק בלפחות 2-3 שחקנים משמעותיים עד סגירת חלון העברות ב-18.9, היא תלך כנראה לעונה ארוכה וקשה.
כולם במועדון מבינים את זה ופועלים לשם כך, אבל הבעיה היא שהבעלים יואב כץ, נעלם ונאלם, לא עונה לטלפונים, והמאמן רוני לוי לא מצליח להשיג אותו ולקדם את נושא הרכש.
אולי כדאי לרוני לוי לנסות להתקשר לכץ מהטלפון של אופירה אסייאג. לה הוא בטוח יענה.