ע"וד דוד עציוני, סגן ראש העיר חיפה לשעבר, ומתמודד לראשות העיר חיפה מוסר את הודעתו לפיה יש לפעול ביד קשה כנגד אלו שמבקשים לגרור את כולנו למלחמת דת מיותרת.
ביום שלישי (18.7) לפנות בוקר עשרות חסידים מזרם קיצוני ניסו לפרוץ לכנסיית סטלה מאריס ולגרור אותנו בכוונת תחילה למלחמת דת מיותרת. אסור לתת יד למקרים מסוג זה בעיר מעורבת כמו חיפה שמכבדת את כל הדתות.
ראש העיר היוצאת, עינת קליש, ומשטרת חיפה, חייבים לפעול בכל האמצעים העומדים לרשותם ומעבר כדי להפסיק את התופעה הבזויה אשר כוללת חילול מקום קדוש.
חיפה, אשר מהווה דוגמה ומופת למדינת ישראל, עיר בה חיים זה לצד זה נוצרים, מוסלמים, דרוזים ויהודים בשלום מתוך כבוד הדדי וכיבוד חופש הפולחן של האחר. סטטוס קוו זה אסור שישתנה.
אנחנו בתקופת בחירות, ולכל אחד מאיתנו המתמודדים ואלו העומדים בראשות העיר עד לתום הבחירות, האחריות לפעול לסיום אירועים מהסוג הזה בחיפה.
מקום המדינה, ועד היום, העיר חיפה היוותה סמל לדו-קיום, שלום ואחווה בין הדתות השונות וכך זה ישאר.