דודו מגל הוא המנהל החדש של רשת המתנ"סים בקרית טבעון

דודו מגל הוא המנהל החדש של רשת המתנ"סים בקרית טבעון
צילום מועצה

דודו מגל  נבחר לאחרונה לשמש כמנכ"ל רשת המתנ"סים בקרית טבעון.

מגל (48), בעל תואר שני בסוציולוגיה ופיתוח ארגוני, בוגר תוכנית מנדל למנהיגות, הגיע לקרית טבעון לאחר שמונה שנים בתפקיד סמנכ"ל תפעול  מכון ברנקו וייס, מעל 10 שנים מייסד שותף של עמותת 'רואים רחוק-קהילות מצמיחות מנהיגות'  וסא"ל במיל'.

דודו מגל נבחר לתפקיד לאחר תהליך מיון מורכב ונמצא מתאים ביותר להוביל את רשת המתנ"סים ביישוב.

דודו מגל : "המשימה המרכזית שלי היא שכל תושבת ותושב ימצאו ברשת המתנ"סים בית לעשייה קהילתית, ליזמות ולהוביל תרבות פנאי פורצת דרך. תושבי קרית טבעון ברוכים בעשייה תרבותית, ספורטיבית ואומנותית. עם כניסתי לתפקיד פגשתי דירקטוריון פעיל וצוות מרכזי ברשת המתנ"סים הפועל רבות בתחומים אלו. בפעולה משותפת עם דירקטוריון הרשת, הצוות והקהילה, אשאף לקדם מצוינות ובמקביל להנגיש  את שירותי רשת המתנ"סים למגוון האוכלוסיות כך שכל אחת ואחד ייקחו חלק בפעילות על מנת שהמרכזים הקהילתיים יהיו  שוקקי חיים. בנוסף לכך, קרית טבעון נמצאת בצמיחה ועלינו להמשיך להשקיע בתחומי המשפחות הצעירות, המעון והגיל הצעיר בצהרונים. בהתרגשות רבה נכנס לתפקידי ומצפה לעשייה ברוכה עם הקהילה".

ראש המועצה עידו גרינבלום: "אנו מברכים את דודו מגל,  מנהל רשת מתנ"סים החדש בקרית טבעון, שמביא איתו ידע,  ניסיון ומקצועיות רבה. מדובר באחד התפקידים המשמעותיים והמאתגרים שיש. בחרנו את דודו לאחר תהליך מיון ארוך ואנו מאחלים לו הצלחה בתפקיד ועשייה פורייה. ההצלחה שלו היא הרווח של כל תושבי טבעון וסביבותיה".

יו"ר דירקטוריון רשת המתנ"סים קוקה רונן: "הכניסה של דודו לתפקיד היא אבן דרך משמעותית בחיזוקה של הרשת ובהתחדשות שלה. דודו מביא רוח יזמית וניסיון ניהולי עשיר.

במקביל לדודו התמודדו על התפקיד מספר מועמדות ומועמדים מקצועיים וראויים אשר מתוכם בחרנו את דודו כמתאים ביותר לאתגרי הארגון והשעה כמו גם לחזון היישובי ולמדיניות הנגזרת ממנו.

כולי תקוה ואמון כי יחד עם צוות העובדים המסור של הרשת והמתנדבים והמתנדבות מההנהלה הציבורית יצליח דודו להוביל ארגון אשר יוצר ויוזם מגוון פעילויות פורצות דרך לטובת הקהילה וצרכיה ובשביל טבעון. בהצלחה דודו!"

כתבות מעניינות נוספות
מבלים בחינם בשבתות בצפון הארץ: מתחם חוצות המפרץ מציע הצגות, מופעים, כוכבי ילדים ועוד - פתוח לקהל הרחב
קיץ חם בחוצות המפרץ במהלך חודש יולי התקיימו הצגות מרתקות,...
משחקי קופסא מומלצים למשפחה: חוויה מחברת ומרגשת לכל גיל
משחקי קופסא הם הרבה יותר מסתם משחק – הם פותחים...
קייטנת הקיץ החינמית של עופר חדרה נפתחת ללא תשלום
חודש יולי מלא בפעילויות מרתקות, הצגות משעשעות, מופעים של כוכבי...
סדנאות גרפולוגיה וערבי נשים – שילוב מנצח לחוויה מעצימה ומרתקת
כשמחפשים רעיון ייחודי לאירועים חברתיים, במיוחד לאירועים כמו ערבי נשים,...
זה הזמן לרקוד
החיים הם מרוץ אינסופי הכולל אירועים מורכבים לא פעם. אנחנו...
הצגות, מופעים, פעילויות וסדנאות חינם בקניון עופר חדרה במהלך חודש יוני
הפעילויות יערכו מידי יום שלישי, הן מיועדות לכל המשפחה הכניסה...
מרכז מעשה ציין 20 שנות עשייה למען צעירים וצעירות מהפריפריה
 32% מבוגרי התכניות המשיכו למסלולי פיקוד וקצונה, 58% סיימו תואר...
כל מה שחשוב לדעת על בחירת גביע לקידוש בשבת
כל יהודי יודע שאחד הטקסים החשובים ביותר בשבתות וחגים הוא...
גאווה במרכז חינוך ליאו באק: מדליית זהב לאורי גבאי באולימפיאדה למדעי המחשב
אורי גבאי, תלמיד כיתה י״ב במרכז חינוך ליאו באק, זכה...
חוגגים בחיפה: ליאורה עופר ובכירי קניוני עופר משיקים אמנות
אנשי עסקים, מובילי דעת קהל, כוכבות רשת, סלבס ואישיות תרבות...
דילוג לתוכן