תבלינים הם אחד המרכיבים החשובים בכל מתכון שאנחנו אוכלים, הם מוסיפים ארומה מיוחדת של טעמים,
הופכים את האכול למשודרג ובעצם הטעם האמיתי של האוכל שאנו אוכלים נמצא בתוך התבלין יותר מאשר
במזון עצמו, הבאנו לכם שלושה תבלינים שאתם חייבים להוסיף למגוון תבשילים שאתם אוכלים ביומיום!

תבלין ראשון – בהרט
בהרט הוא אחד התבלינים המיוחדים ביותר, עדיף לדעת איך מכינים בהרט מאשר לקנות בהרט בסופר,
החוזקות שלו הן: כוסברה קצוצה, אגוז מוסקט, פלפל שחור ופפריקה הטעם שלו חזק במיוחד והוא מתאים
למגוון רחב של מאכלים, מאכלים נפוצים שכדאי להשתמש בתבלין זה – דגים, החריימה של שישי בתוספת
של חצי כפית בהרט ישדרג לכם כל ארוחה, מעבר לכך אפשר להוסיף מעט בהרט לכל צלי בקר שאנו מכינים.
הטעם – גן עדן.
חוויאג' – תבלין שני.
חוויג' זה התבלין התימני הידוע, בבסיסו יש: אגוז מוסקט, גרגרי הל, זעפרן, פלפל שחור וכמון, החוויאג'
מתאים להמון מאכלים, אפשר להוסיף קצת בתערובת הקנדיילך שאנחנו מכינים, הוא מתאים כמעט לכל
מרק ולמעשה והא המרכיב העיקרי במרק התימני הידוע, אם אנחנו מכינים מרק, עדיף לדעת להכין מתכון
לחוויאג' למרק מאשר לקנות בסופר, וחשוב לזכור – תבלינים בהכנה עצמית תמיד יהיהו טובים יותר.
כמון – תבלין שלישי.
כמון הוא אחד המרכיבים הטובים ביותר לכמעט כל מאכל שאנחנו מכינים, הוא מצוין להכנת רוטב בולונז בנוסף
כמעט כל רוטב שנכין לדג עם מעט כמון ישדרג לו את הטעם ללא הכר, במידה ואתם עושים פרגיות על האש,
כנפיים, או חזה עוף – הכמון יתן שדרוג מעולה לכמעט כל מנת עוף שתחברו, מעבר לכך נהוג להוסיף את הכמון
גם למגוון רחב של סלטים, אחד הסלטים הידועים שהולך טוב עם כמו זה סלט סלק – חצי כפית ושדרגתם
את הסלט ללא הכר.
תבלינים לאוכל שורה תחתונה
יש מגוון עצום של תבלינים שקיימים, הבאנו לכם את התבלינים הפופולאריים ביותר במטבח הישראלי,
חשוב לדעת מה המינון הנכון מהסיבה שלכל אחד יש את הטעם שלו, בהרט זה תבלין מאוד חזק, אז
אל תשמשו בו יותר מדי, כמון וחוויאג' גם אך פחות – שיהיה בתאבון!