רשת תמנון פותחת בחוצות המפרץ את הסניף הגדול ביותר בישראל על שטח של 1,100 מ"ר בהשקעה של 3 מיליון ₪

רשת תמנון פותחת בחוצות המפרץ את הסניף הגדול ביותר בישראל על שטח של 1,100 מ"ר  בהשקעה של 3 מיליון ₪
קרדיט לצילום: יח"צ

רשת האופנה תמנון מחזקת את נוכחותה בישראל עם פתיחת  הסניף הגדול ביותר בארץ,  המשתרע על שטח של כ-1,100 מ"ר, בחוצות המפרץ האאוטלט, מתחם הקניות והבילוי הנמצא בבעלות קבוצת קניוני עופר וקבוצת אשטרום.

קרדיט לצילום: יח"צ

הסניף החדש יפתח בהשקעה הנאמדת בכ – 3 מיליון ₪ והוא מבטא את מגמת ההתרחבות האסטרטגית של תמנון לפתיחת סניפי ענק לצד סניפים בינוניים בריכוזי אוכלוסייה גדולים וחנויות רחוב מצליחות.

הסניף החדש, צפוי לשרת מאות אלפי לקוחות באזור הקריות, עכו ויישובי הסביבה, ולספק חוויית קנייה משודרגת עם מבחר עשיר של בגדים לנשים, גברים וילדים, לצד פיג'מות ואקססוריז.

לדברי חיים חורש מנכ"ל חוצות המפרץ: "כחלק מהאסטרטגיה של האאוטלט הגדול בישראל,   אנו פועלים להכניס את המותגים המובילים והנחשקים, במחירים הנגישים והטובים ביותר. הנהלת חוצות המפרץ עובדת במרץ ובאופן שוטף על מנת לייצר ולשמר תמהיל מדויק עם מגוון מותגים בינלאומיים ומקומיים מובילים. לדבריו: "המטרה שלנו להעניק לצרכן הישראלי את חווית הקניות והבילוי האולטימטיבית. כל משפחה יכולה להגיע אלינו ולהנות  ממגוון אדיר של מותגים במחירי עודפים".

ברוך ריינר, מנכ"ל רשת תמנון: "ההשקה של סניף הענק במתחם 'חוצות המפרץ אאוטלט' מסמלת את המחויבות שלנו להנגיש אופנה איכותית, טרנדית ונגישה לכל לקוח, בכל אזור בארץ. אנחנו גאים להמשיך ולהתפתח עם סניפים חדשניים וגדולים שיאפשרו ללקוחותינו חוויית קנייה מתקדמת ומגוונת."

רשת תמנון חוגגת השנה 32 שנות פעילות, עם פריסה ארצית של כ-75 סניפים והיסטוריה של תרומה משמעותית לעולם האופנה הישראלי. הקולקציות המתחלפות של הרשת ממשיכות להוביל את המגמה של שילוב איכות, אופנה מהירה, טרנדיות ומחירים נוחים, כשבימים אלו נמכרת קולקציית החורף בחנויות, ובקרוב תושק קולקציית הקיץ בה הושם דגש מיוחד על שילוב הטרנדים החמים בשנה זו בעולם האופנה.

כתבות מעניינות נוספות
כיצד לבחור מתנה ליולדת בת
מתנה ליולדת בת בחירת מתנה ליולדת בת יכולה להיות אתגר כאשר...
פעילויות לילדים בחול המועד סוכות בחוצות המפרץ: מתחם של סדנאות יצירה, מתנפחים, משחקים ופעילויות חווייתיות לכל המשפחה - כניסה חופשית
במהלך חול המועד סוכות יפתח  חוצות המפרץ  OUTLET מתחם חוויתי...
קבוצת פרידנזון הטמיעה את פתרונות אבטחת המידע והתקשורת של פורטינט במרלו"ג החדש בחיפה
הפתרונות של פורטינט יגנו על התשתיות הלוגיסטיות הקריטיות ויאפשרו פעילות...
"השקעה במדריכי הפנימיות היא השקעה בעתיד מדינת ישראל" – בוועידת אורנים לחינוך שמו זרקור על חיזוק מעמד המדריכים בפנימיות הרווחה
במסגרת ועידת אורנים לחינוך, התקיים מושב מיוחד שעסק בחיזוק מעמד...
"החינוך הוא התשתית הלאומית, החברתית והכלכלית" – ועידת אורנים לחינוך 2035 התקיימה בחיפה, בהשתתפות חוקרים, בכירים בעולם האקדמיה, מומחי חינוך ובכירים במגזר הציבורי
ועידת החינוך של מכללת אורנים, ששמה זרקור על האתגרים הטכנולוגיים...
אמני זכרון יעקב מארחים: חגיגית "יוצרים אמנות - בתים פתוחים" חוזרת גם השנה
למעלה מ-30 בתים, גלריות, חללי סטודיו ונקודות עניין ברחבי המושבה...
מלונות דן מעניקה חסות לפסטיבל הסרטים הבינלאומי בחיפה ומציעה חבילות מיוחדות לפסטיבל במלונות הרשת בעיר
במסגרת המהלך, מלונות דן כרמל ודן פנורמה בחיפה יציעו חבילה...
חוגגים סוכות בחיפה: יריד משחקים עם מגוון רחב של עמדות חווייתיות, משחקים מאתגרים ומשעשעים המשלבים סדנאות יצירה ופעילויות באווירת החג
 היריד יפתח בחול המועד סוכות יפתח בעופר גרנד קניון חיפה...
רגע לפני פתיחת שנת הלימודים: תלמידי י"ב ויתרו על ימי חופשה והפיקו סמינר לתלמידי י'
תלמידי ותלמידות כיתות י"ב המרכז חינוך ליאו באק תכננו והפיקו...
קניוני עופר יוצאים במבצע לראש השנה וחגי תשרי: מאות מתנות ב־25 שקל בלבד
המבצע יתקיים ב־17 קניוני עופר ברחבי הארץ, בין 1 ל־11...
דילוג לתוכן