צוות המעון השיקומי "צהר הלב" ברכסים פתח את שנת הלימודים בהתרגשות גדולה

צוות המעון השיקומי "צהר הלב" ברכסים פתח את שנת הלימודים בהתרגשות גדולה
תמונה באדיבות "צהר הלב"

במעון פעוטות בעלי צרכים מיוחדים הנהנים מסביבה תומכת ומעצימה המותאמת לצרכיהם

תמונה באדיבות "צהר הלב"

ארגון "צהר הלב", פתח את שנת הלימודים בכל רחבי הארץ, ובכלל זה את המעון השיקומי ברכסים. מעון היום ברכסים מיועד לפעוטות מגיל חצי שנה עד שלוש, שאובחנו עם עיכוב התפתחותי והוכרו על ידי משרד הרווחה.

 

המעון השיקומי נפתח הבוקר עם 10 פעוטות וצוות נרגש הכולל מגוון אנשי מקצוע: מנהלת המעון, גננות, סייעות, קלינאיות תקשורת, מרפאות בעיסוק, פיזיותרפיה, דיאטנית, רופא התפתחותי ועובדת סוציאלית.

המעון מהווה כיתת רב נכותי והוא ממוקם במבנה חדיש ומאובזר, שתוכנן וצויד בהתאמה מלאה לצורכי הפעוטות ובהשקעה עצומה.

 

נעמי פלקסר מנהלת המעון: "הצוות נרגש מאד עם פתיחת שנה"ל ואנו מצפים להעניק לכל פעוט ומשפחה צהר לקידום והתפתחות. ילדי המעון נהנים מסביבה אידיאלית לצמיחה ומטיפול איכותי, המותאם  לצרכיהם ההתפתחותיים, הבריאותיים והבטיחותיים".

 

ישראל קורניק, מנכ"ל צהר הלב: "בסיעתא דשמיא ובהרגשה טובה ושמחה פתחנו הבוקר את שנת הלימודים ב 40 הסניפים החינוכיים שלנו ברחבי הארץ, המעניקים טיפול למעל 2,000 ילדים בעלי צרכים מיוחדים. אנחנו מצפים לשנת פעילות פורה ומהנה ומאחלים לילדים, למשפחות ולצוות שנת בריאות והצלחה. פתיחת מעון היום ברכסים הוא אירוע מרגש במיוחד, כי בכך אנחנו משלימים את השירות לתושבי רכסים מגיל חצי שנה ועד בכלל. אני מודה לאנשי משרד הרווחה, השותפים שלנו לדרך, על כך שהם משכילים להסתכל על צהר הלב בראייה מרחבית ומאפשרים לנו להעניק פתרונות ייעודיים לאוכלוסייה זו".

 

מעון היום הוא חלק ממערך המסגרות הארצי של צהר הלב – רשת חינוך מיוחד, ארגון שחרט על דגלו מתן סיוע מקיף, מקצועי ואוהב לאוכלוסיות עם צרכים מיוחדים. מעל 2,000 ילדים שותפים בעשרות מוסדות הרשת, ביניהם גני ילדים, בתי ספר, דיור מוגן, מועדוניות ומרכז תעסוקה שיקומי.

כתבות מעניינות נוספות
סדנאות גרפולוגיה וערבי נשים – שילוב מנצח לחוויה מעצימה ומרתקת
כשמחפשים רעיון ייחודי לאירועים חברתיים, במיוחד לאירועים כמו ערבי נשים,...
מי כרמל ערוך לחירום: ישיבת חירום מיוחדת של הדירקטוריון
הבוקר (15 ביוני) התקיימה ישיבת חירום של דירקטוריון תאגיד מי...
זה הזמן לרקוד
החיים הם מרוץ אינסופי הכולל אירועים מורכבים לא פעם. אנחנו...
הצגות, מופעים, פעילויות וסדנאות חינם בקניון עופר חדרה במהלך חודש יוני
הפעילויות יערכו מידי יום שלישי, הן מיועדות לכל המשפחה הכניסה...
מרכז מעשה ציין 20 שנות עשייה למען צעירים וצעירות מהפריפריה
 32% מבוגרי התכניות המשיכו למסלולי פיקוד וקצונה, 58% סיימו תואר...
כל מה שחשוב לדעת על בחירת גביע לקידוש בשבת
כל יהודי יודע שאחד הטקסים החשובים ביותר בשבתות וחגים הוא...
גאווה במרכז חינוך ליאו באק: מדליית זהב לאורי גבאי באולימפיאדה למדעי המחשב
אורי גבאי, תלמיד כיתה י״ב במרכז חינוך ליאו באק, זכה...
חוגגים בחיפה: ליאורה עופר ובכירי קניוני עופר משיקים אמנות
אנשי עסקים, מובילי דעת קהל, כוכבות רשת, סלבס ואישיות תרבות...
הצגות ומופעים לכל המשפחה במהלך חודש מאי: מידי ימי שבת בחוצות המפרץ אאוטלט – במהלך חודש מאי הכניסה חופשית - ללא תשלום!!!
מתחם הקניות והבילוי חוצות המפרץ OUTLET, מציע במהלך חודש מאי...
מה זו הדרכת הורים?
לאחרונה אתם שומעים מהרבה חברים שמדברים איתכם על הדרכת הורים?...
דילוג לתוכן