ממשגב שבגליל – לשוקי אירופה: "פלוריש" הישראלית משיקה את פעילותה במזרח אירופה

ממשגב שבגליל – לשוקי אירופה: "פלוריש" הישראלית משיקה את פעילותה במזרח אירופה
יחסי ציבור "פלוריש"

חברת פלוריש (בעלת מותגים פלוריש הדס) מודיעה על תחילת חדירתה לשווקי מזרח אירופה.

החברת, היושבת בגוש שגב שבצפון, יצרנית ומשווקת תרופות ללא מרשם, חומרים אנטיספטיים, ויטמינים ותוספי תזונה, ובעלת המותגים פלוריש והדס מוצרים טבעיים, השיקה השבוע את פעילותה במזרח אירופה

באירוע בבוקרשט, בירת רומניה, בחסות שגרירות ישראל ברומניה, ובהשתתפות הגב' תמר שמש, שגרירת ישראל ברומניה, הגב' ברקת קנפו, הנספחת המסחרית במדינה, ומר קאלין קושאר, נשיא לשכת המסחר והתעשיה רומניה ישראל.

באירוע שסוקר ארוכות על ידי עיתונאים מהתקשורת האירופית, בערוצי התקשורת השונים, נכחו מובילי הקהילה העסקית ברומניה וצמרת תחום הפארמצבטיקה ובתי החולים במדינה.

פלוריש" הישראלית משיקה את פעילותה במזרח אירופה
יחסי ציבור "פלוריש"

מר רפי בן שמעון, מנכ"ל החברה וממייסדיה הפתיע בפנייתו לקהל המשתתפים בשפה הרומנית וציין כי השוק הרומני מהווה מטרה אסטרגית עבור פלוריש, כפתיחה לשווקי היצוא של אירופה. מר בן שמעון ציין כי בכוונת פלוריש שמוצרי פלוריש יוכרו בכל בית ומשפחה ברומניה כמוצרים עם איכות גבוהה המיוצרים במפעל ותיק בישראל. מר בן שמעון ציין כי רומניה הינה מדינה אוהדת לתעשיה הישראלית ולעם היהודי.

בשלב הראשון פלוריש השיקה ברומניה 14 תוספי תזונה ומתעתדת לרשום בקרוב מוצרים מתחום האנטיספטיקה והחיטוי המיועדים לבתי החולים.

פלוריש" הישראלית משיקה את פעילותה במזרח אירופה
יחסי ציבור "פלוריש"

מר ארמנד שורצנברג, סמנכ"ל הסחר והשיווק ציין כי המוצרים יימצאו בתקופה הקרובה בכ-5,000 נקודות מכירה ברומניה, ברשתות הפארם המובילות ברומניה ובבתי המרקחת הפרטיים, תוך שיתוף פעולה עם גופי הפצה וקידום מובילים בתחום.

מר שורצנברג ציין כי לאור הניסיון בשוק המקומי, קידום המוצרים ייעשה בהבלטת יתרון האיכות של מוצרי פלוריש ונסיון עם המוצרים בשוק הישראלי, בו פועלת פלוריש מעל 30 שנה.

השקת מוצרי פלוריש ברומניה מהווה צעד ראשון של פלוריש בשוק האירופאי, וכבר בעתיד הקרוב מתכננת החברה פעילות במדינות נוספות במזרח אירופה, המעריכות איכות של תוצרת ישראלית.

פלוריש" הישראלית משיקה את פעילותה במזרח אירופה
יחסי ציבור "פלוריש"

התעניינות הקהל המקצועי במוצרי פלוריש הייתה מרשימה, כאשר כבר בערב ההשקה לקהל הרופאים והרוקחים, שנערך בבוקרשט למחרת ההשקה נכחו מעל 150 רופאים ורוקחים, שקיבלו סקירה על פלוריש ומוצריה לשוק הרומני.

מר שורצנברג ציין כי גודל שוק תוספי התזונה ברומניה מהווה כ-350 מיליון אירו, עם נוכחות מאסיבית של משווקים מובילים בתחום. ברומניה יש כ-8,000 בתי מרקחת וישנה מודעות גבוהה לטיפול בתוספי תזונה.

חברת פלוריש (נוסדה ב 1986) בבעלות משותפת של האחים בן שמעון וקיבוץ משואות יצחק.מעבדות ומפעל הייצור של פלוריש, המצוי במשגב שבצפון, הינם מהמובילים בעולם.

פלוריש" הישראלית משיקה את פעילותה במזרח אירופה
יחסי ציבור "פלוריש"

מפעל הייצור פועל בתקנים בין-לאומיים, המוכרים על ידי שלטונות האירחוד האירופאי, מה שיקל את חדירת המותג לשוק האירופי, בזכות תקני הייצור המחמירים לפיהם מייצר העומדים בדרישות השוק המשותף.

פלוריש" הישראלית משיקה את פעילותה במזרח אירופה
יחסי ציבור "פלוריש"
כתבות מעניינות נוספות
רשת H&O ממשיכה להתרחב: פותחת סניף קונספט חדשני בחוצות המפרץ בהשקעה של כ-5 מיליון ₪
סניף הענק משתרע על פני כ-1,400 מ"ר ומציע את שפת...
משקיעים בהורים, מצמיחים משפחות: המחזור השני של בית ספר להורים ע"ש דנה פרנק גור נפתח במרכז חינוך ליאו באק
מרכז חינוך ליאו באק, בשיתוף מכון אדלר, פתח לאחרונה את...
"הטנגו החדש" של פיאצולה מגיע לחיפה
הפסנתרנית אודליה אליעזרוב סבר חוברת לנגן כלי ההקשה הבינלאומי גלעד...
‏שש תחנות בכרמלית, שלוש פתוחות ברכבלית: המספרים שמספרים את חיפה
הכרמלית עוברת שני קילומטרים בשמונה דקות, הרכבלית משתרעת על 4.4...
מלונות דן ממשיכה להשקיע בתוכן ייחודי
מלונות דן בחיפה יארחו לראשונה את Mu/Zi בכרמל, פסטיבל בין...
רשת אוטודיפו עולה על המסלול: פתחה סניף קונספט ענק והגדול בישראל בחוצות המפרץ בהשקעה של 5 מיליון ₪
הסניף החדש  עוצב בהשראת עולם המרוצים, משתרע על כ-1,100 מ”ר,...
תאגיד מי כרמל ממשיך בחידוש התשתיות בחיפה: כ-1.3 ק"מ של קווי ביוב יחודשו ללא חפירה
תאגיד מי כרמל החל בימים אלה בפרויקט לחידוש קווי ביוב...
140 שנה אחרי הקמתו: יום עיון בזכרון יעקב יבחן מחדש את בית הכנסת שמספר את סיפורה של המושבה
הארכיון לתולדות זכרון יעקב ומוזיאון העלייה הראשונה יקיים יום עיון...
סדרת הרסיטלים לעוגב העונה ה 16 תפתח ב 16.10.26 בחיפה ותכלול לראשונה בארץ קונצ'רטו רומנטי לעוגב עם התזמורת הסימופנית חיפה, וכן קונצרטי עוגב לילדים
אחרי שלוש שנים מאתגרות, העונה בניהולו של נגן העוגב והמוזיקולוג...
פופ־אפ חד־פעמי של שילת "מלכת הסקווישים" יפתח לראשונה בעופר גרנד קניון חיפה
שילת פחימה, “מלכת הסקווישים” שסוחפת מאות אלפי ילדים ובני נוער...
דילוג לתוכן