מדעטק חיפה המוזיאון הלאומי למדע טכנולוגיה וחלל של הטכניון, נרתם למאמץ להכנת מאות מסכות מגן לבית החולים הגריאטרי פלימן בחיפה.

פאב לאב, מהמעבדות הגדולות בעולם למדפסות תלת מימד במדעטק , מייצרים סביב השעון מסכות מגן. מדעטק תייצר כ-400 מסכות , אשר יועברו ישירות לבית החולים בחיפה.
כמו כן, מדעטק תרם ל" לשכת ההדפסות ", הלשכה להדפסות לשעת חירום, חומרי גלם באלפי שקלים. ארגון זה מתמחה בהדפסת חלקים למכונות הנשמה בתלת מימד והינו מערך שמאגד את כל החברות העוסקות בהדפסת תלת מימד ומטרתו ליצר חלקי חילוף למכונות מצילות חיים , כמו מכונות הנשמה ומוצרים רלוונטיים אחרים למערך הרפואי.
יוסי אני מנכ"ל מדעטק: " במסגרת שיתוף פעולה זה , אנו נרתמים לתת את מלוא העזרה למערך הרפואי על מנת לסייע ולחסוך את התלות במפעלים בחו"ל שאינם עומדים בעומס הביקוש"
