מבצע בפרויקט "הרובע" בואדי סאליב: קנו היום דירת 4 חדרים – שלמו רק על 3 חדרים ואת התשלום לחדר הרביעי בעוד 3 שנים

מבצע בפרויקט "הרובע" בואדי סאליב: קנו היום דירת 4 חדרים – שלמו רק על 3 חדרים ואת התשלום לחדר הרביעי בעוד 3 שנים
קרדיט הדמייה divition

חברת גולדן ארט, הבונה את פרויקט "הרובע" בשכונת ואדי סאליב בחיפה, יוצאת במבצע על דירות 4 חדרים בפרויקט. מי שיקנה היום דירת 4 חדרים יוכל לשלם על החדר הרביעי רק בעוד 3 שנים, וזאת באמצעות הלוואת גישור במימון החברה בהיקף של 300,000 שקל. כמו כן, במסגרת מבצע אביב תעניק החברה הטבות נוספות לרוכשים.

מבצע בפרויקט הרובע בחיפה
קרדיט הדמייה divition

המבצע יחל ביום שישי ה-5.4.19.  החברה תקיים ביום שישי ה-12.4.19 אירוע בין השעות 09:00-12:00 במשרד המכירות של הפרויקט ברחוב אלקלעי 6 בחיפה, במסגרתו ייערכו סיורים בשכונה. הסיור בין הסמטאות ובתי האבן יודרך על ידי עופר שוורצגלס שנולד וחי בואדי, שיספר על המהפיכה שעוברת כיום השכונה, על הארכיטקטורה המיוחדת, ההיסטוריה הגועשת, המסעדות הסודיות ועוד.

לדברי ערן עמור, מנהל חטיבת אלדר צפון המשווקת את הפרויקט "קיבלנו בתקופה האחרונה הרבה פניות מזוגות צעירים שהיו מעוניינים לרכוש דירת 4 חדרים למגורים אך לא יכלו לעמוד בכך תקציבית בעת הנוכחית. כחלק מהחזון של החברה לבנות קהילות תוססות שמעצבות את אופי השכונה אנו מסייעים למשפחות צעירות שמעתיקות את מגוריהן לפרוייקט, ולכן החברה החליטה להעמיד לרשותם הלוואת גישור. ההלוואה תאפשר להם כבר היום לגור בדירה שיצטרכו בעוד 3 שנים עם הרחבת הקן המשפחתי"

מתחם הרובע כולל סה"כ 198 יח"ד ב-3 בניינים בני 9 קומות ויהווה את המסה הקריטית הראשונה לאכלוס השכונה. הפרויקט, הנמצא בבניה פעילה, כולל דירות 2, 3, 4 ו-5 חדרים, דופלקסים ופנטהאוזים. בנוסף כולל הפרויקט חזית מסחרית בהיקף כולל של 800 מ"ר וחניה תת קרקעית והוא צמוד לפארק חדש בן 12 דונם שהוקם על-ידי העירייה

 

ההתעוררות האורבנית בשכונה ובסביבתה מורגשת כיום ומתעצמת בתקופה האחרונה. בשכונה פועל שוק הפשפשים האותנטי האחרון בארץ, ואזור קמפוס הנמל הסמוך נחשב לאזור הבילויים העמוס ביותר בעיר. השכונה נהנית מגישה נוחה לכלל אמצעי התחבורה הציבורית וכן לכבישי הגישה המרכזיים וצמודה לאזורי תעסוקה, אקדמיה ובילוי מרכזיים בעיר.

קבוצת גולדן ארט היא קבוצה יזמית המובילה פתרונות דיור בראייה הוליסטית. הקבוצה מאמינה שלא מספיק רק לבנות בניין בסטנדרט גבוה, אלא נדרש לפעול בראייה ארוכת טווח במודל לפתוח שכונות המשלב גם מסחר ושירותים לקהילה לרבות חינוך ותרבות, המביאים לידי ביטוי אוטונומי את אופייה ומובילים לשדרוג מעמד הסביבה כולה. בין מייסדי גולדן ארט עומדים מייסדי החברה האמריקאית ARTIMUS NYC ובמוניטין החברה רזומה נרחב של בניית ואחזקת בנייני מגורים, שטחי מסחר ומלונאות לאורך שנים.

כתבות מעניינות נוספות
בלי אלתורים וירידה על הקהל שלי בן משה - שחקן, תסריטאי וסטודנט נצחי מעלה מופע סטנד אפ אישי "בין השורות"
שלי בן משה לא מאלתר ולא יורד על הקהל בסטנד...
פסטיבל מיסטי בחיפה: פסטיבל קסום של רוחניות, מיסטיקה והרחבת התודעה בגרנד קניון
דוכני רוח ומיסטיקה, ייעוץ עם מיסטיקנים והילרים, דוכני קריסטלים, אבני...
באיזה שלב מומלץ לפנות לעורך דין פלילי?
כאשר אדם נעצר לחקירה השוטר מחויב לומר לו שכל דבר...
איך תהיו בטוחים כי הבית מוגן מפני שריפה
הדבר המאפיין אולי יותר מכל את העידן המודרני, זו העובדה...
איך "להדפיס כסף" במדפסת תלת מימד
בואו נודה בזה, כולנו רוצים להדפיס כסף ולהיות מיליונרים. אמנם...
כל השמות המוזרים של צמחים שאתם חייבים להכיר
אוהבים דברים חדשים? הראשונים להכניס כל טרנד הביתה? אתם ישראלים...
חבילות סלולר הכי זולות: כיצד לבחור את ההצעה המתאימה לכם?
בימינו, כשחברות סלולר מציעות מגוון רחב של חבילות סלולר הכי...
מרפאת כללית בטבעון שמחה לקבל לשורותיה את ד"ר אבו זהיה עאיד, מומחה ברפואת נשים, המביא עמו ניסיון עשיר וגישה מקצועית בבריאות האישה.
ד"ר אבו זהיה (35), נשוי +3, מתגורר במגאר, בוגר לימודי...
עורך דין סמים ושחרור ממעצר – משרד עו"ד מורן סעדון
בעולם המשפט הפלילי, כאשר מדובר בעבירות סמים או במקרים של...
כיצד משפיעה הדרמה על תהליך רגשי
מתמודדים עם מצוקה נפשית משמעותית, או אפילו חריפה? אם בעבר...
דילוג לתוכן