השבוע נחתם החוזה ה-100 בבניין להשכרה ארוכת טווח בפרויקט "הרובע" בחיפה

השבוע נחתם החוזה ה-100 בבניין להשכרה ארוכת טווח בפרויקט "הרובע" בחיפה
פרויקט הרובע של חברת גולדן ארט בחיפה זווית רחבה קרדיט צילום – Mike Tat Photography

כיום גרות ברובע האומנים למעלה מ-140 משפחות

חברת גולדן ארט מדווחת על חתימת החוזה ה-100 בבניין להשכרה ארוכת טווח בפרויקט "הרובע" בחיפה, המשלב גם דירות למכירה. הבניין להשכרה בן 9 קומות וכולל 131 דירות בנות 2, 3 ו-4 חדרים, כ-85% מהדירות הן דירות קטנות אך סטנדרטיות של 2-3 חדרים שכוללות מרפסת/גינה. מדובר בדירות מרוהטות עם מטבח מאובזר הכולל כיריים, מקרר, מדיח ותנור, ארונות קיר ומיזוג מיני מרכזי דירתי. חלק מהדירות מוצעות עם ריהוט מלא לטובת גיוון המענה לצרכי שוכרים. הבניין מנוהל באופן מלא  על ידי חברת ניהול, עם פסיליטיז הכוללים חדר כושר, מועדון דיירים, חדר כביסה, תחזוקה שוטפת עם אב בית, מוקד לתקלות 24/7 ומערכת חימום מים מרכזית.

פרויקט הרובע של חברת גולדן ארט בחיפה זווית רחבה קרדיט צילום – Mike Tat Photography

נכון להיום גרות ברובע האומנים בעיר למעלה מ-140 משפחות, רובן כאמור מאכלסות את פרויקט הרובע הכולל דירות להשכרה ודירות למכירה. קהל השוכרים מגוון ומורכב מרווקים, זוגות צעירים, גרושים, סטודנטים ופנסיונרים. בסמוך לפרויקט הרובע הסתיימו ונמצאים בשלבי אכלוס גם 2 הבניינים של פרויקט הגלריה.

לדברי שמעון ג'יני מנכ"ל חברת גולדן ארט, "ככל שעובר הזמן השכונה הופכת לשוקקת חיים, עם חתך אוכלוסיה מגוון, איכותי ובריא של דיירים. בתקופה האחרונה הדיירים בבניין להשכרה התגבשו לקהילה ונוצר הווי משותף שכולל ארוחות משותפות, עזרה הדדית, בילוי לילי משותף תוך פרגון לפאב בשוק הפשפשים ועוד. אין לי ספק שככל שיצטרפו דיירים חדשים – כך נראה יותר פעילויות כאלו שיעודדו גם פתיחת מקומות בילוי נוספים".

פרויקט הרובע המוקם על ידי חברת גולדן ארט כולל סה"כ 198 יח"ד ב-3 בניינים בני 9 קומות כל אחת. הדירות הן בנות 2-5 חדרים, דופלקסים ופנטהאוזים, חלקן למכירה וחלקן להשכרה ארוכת טווח כאמור. בנוסף כולל הפרויקט חזית מסחרית בהיקף כולל של 800 מ"ר וחניה תת קרקעית והוא צמוד לפארק חדש בן 12 דונם שהוקם על-ידי העירייה. הבניין להשכרה כולל 131 דירות בנות 2, 3 ו-4 חדרים, כ-85% מהדירות הן דירות מאובזרות של 2-3 חדרים שכוללות מרפסת/גינה.

קבוצת גולדן ארט היא קבוצה יזמית המובילה פתרונות דיור בראייה הוליסטית. הקבוצה מאמינה שלא מספיק רק לבנות בניין בסטנדרט גבוה, אלא נדרש לפעול בראייה ארוכת טווח במודל לפיתוח שכונות המשלב גם מסחר ושירותים לקהילה לרבות חינוך ותרבות, המביאים לידי ביטוי אוטונומי את אופייה ומובילים לשדרוג מעמד הסביבה כולה. בין מייסדי גולדן ארט עומדים מייסדי החברה האמריקאית ARTIMUS NYC ובמוניטין החברה רזומה נרחב של בניית ואחזקת בנייני מגורים, שטחי מסחר ומלונאות לאורך שנים.

אתר הדירות להשכרה בפרויקט הרובע: https://www.harovarent.co.il

כתבות מעניינות נוספות
פופ־אפ חד־פעמי של שילת "מלכת הסקווישים" יפתח לראשונה בעופר גרנד קניון חיפה
שילת פחימה, “מלכת הסקווישים” שסוחפת מאות אלפי ילדים ובני נוער...
פתרונות מדידה מדויקים
מודד שטח מוסמך הוא איש מקצוע בעל הכשרה מקיפה בתחום...
פעילויות לילדים בחול המועד סוכות בחוצות המפרץ: מתחם של סדנאות יצירה, מתנפחים, משחקים ופעילויות חווייתיות לכל המשפחה - כניסה חופשית
במהלך חול המועד סוכות יפתח  חוצות המפרץ  OUTLET מתחם חוויתי...
קבוצת פרידנזון הטמיעה את פתרונות אבטחת המידע והתקשורת של פורטינט במרלו"ג החדש בחיפה
הפתרונות של פורטינט יגנו על התשתיות הלוגיסטיות הקריטיות ויאפשרו פעילות...
"החינוך הוא התשתית הלאומית, החברתית והכלכלית" – ועידת אורנים לחינוך 2035 התקיימה בחיפה, בהשתתפות חוקרים, בכירים בעולם האקדמיה, מומחי חינוך ובכירים במגזר הציבורי
ועידת החינוך של מכללת אורנים, ששמה זרקור על האתגרים הטכנולוגיים...
אמני זכרון יעקב מארחים: חגיגית "יוצרים אמנות - בתים פתוחים" חוזרת גם השנה
למעלה מ-30 בתים, גלריות, חללי סטודיו ונקודות עניין ברחבי המושבה...
מלונות דן מעניקה חסות לפסטיבל הסרטים הבינלאומי בחיפה ומציעה חבילות מיוחדות לפסטיבל במלונות הרשת בעיר
במסגרת המהלך, מלונות דן כרמל ודן פנורמה בחיפה יציעו חבילה...
חוגגים סוכות בחיפה: יריד משחקים עם מגוון רחב של עמדות חווייתיות, משחקים מאתגרים ומשעשעים המשלבים סדנאות יצירה ופעילויות באווירת החג
 היריד יפתח בחול המועד סוכות יפתח בעופר גרנד קניון חיפה...
רגע לפני פתיחת שנת הלימודים: תלמידי י"ב ויתרו על ימי חופשה והפיקו סמינר לתלמידי י'
תלמידי ותלמידות כיתות י"ב המרכז חינוך ליאו באק תכננו והפיקו...
קניוני עופר יוצאים במבצע לראש השנה וחגי תשרי: מאות מתנות ב־25 שקל בלבד
המבצע יתקיים ב־17 קניוני עופר ברחבי הארץ, בין 1 ל־11...
דילוג לתוכן