הבעל התאהב בשכנתו עמה נהגו הוא ורעייתו לחגוג "חילופי זוגות"

הבעל התאהב בשכנתו עמה נהגו הוא ורעייתו לחגוג "חילופי זוגות"
עו"ד שרין סולן.

האישה טוענת: "בעלי בגד בי". הבעל: "אשתי היא שיזמה את האירועים הללו, אין לה מה להתלונן"

מדובר באחד הסיפורים היותר מורכבים שמונחים לפתחו של בית המשפט למשפחה. בני הזוג בשנות הארבעים לחייהם, ניהלו אורח חיים מיוחד ופתוח, כשבין היתר נהגו לקיים מסיבות של חילופי זוגות עם שניים מהשכנים שלהם.

חילופי הזוגות הללו נמשכו לאורך שנים ואפילו יצרו סוג של "שכנות טובה", בעיקר על רקע העובדה כי מדובר בישוב קטן וסגור מאוד בצפון. "איש לא ידע על האירועים הללו ואשתי היא שנהגה לארגן את הכל לשביעות רצונם של  כולם", טען הבעל שלדבריו אשתו אפילו נהגה לשכור את החדר במלון.

"בני הזוג ראו בבילוי המשותף עם השכנים שלהם אירוע חברתי לכל דבר", טענה פרקליטת הבעל עורכת הדין שרין סולן. "האירוע תמיד לווה בשתייה חריפה אל תוך הלילה".

הדרמה החלה כשהאישה גילתה כי בעלה מנהל קשר מקביל עם אותה שכנה עמה נהגו לבלות ושהייתה חלק מחילופי הזוגות. אחרי שהדבר הגיע לידיעתה והשכנה עצמה אישרה את הקשר, החליט הבעל להתגרש לטובת השכנה.

האישה פנתה בתביעת גירושין לבית דין הרבני  ממנו דרשה לחייב את הבעל בכתובה. בבית המשפט למשפחה דרשה לסלקו מהבית ולקבל בעלות מלאה על הדירה, שבה היא מבקשת לגדל את שלושת ילדי בני הזוג. כמו כן היא תובעת מהבעל להחזיר את כל הכספים שהוציא על מתנות אותן רכש לשכנה.

הבעל, באמצעות עו"ד סולן, טען להגנתו כי אשתו אינה זכאית למלוא הרכוש. "לא זו בלבד שהיית חלק מחילופי הזוגות, את יזמת, ארגנת והכנת את הקרקע להתאהבות שלי בשכנה".

עו"ד שרין סולן.
עו"ד שרין סולן.

בית המשפט קיבל את טענת הבעל והבית של בני הזוג נמכר דרך כונס נכסים וחולק שווה בשווה. כרגע נותרה השאלה, האם הרומן עם השכנה הוא בגידה שכן האישה היתה שותפה לאירועים שבהן היא והשכנה נטלו חלק.

כתבות מעניינות נוספות
תפקידו של עורך דין רכישת דירה בניהול כספי העסקה
ליווי משפטי ברכישת דירה אינו מסתכם רק בבדיקת מצבו המשפטי...
חשיבות הייצוג המשפטי בהליכי גירושין
הליך הגירושין הוא מהתהליכים המשפטיים המורכבים והרגישים ביותר, שכן הוא...
נשיא המדינה בטקס סיום קורס חובלים: ״אם היינו דוחים את המערכה הזו בכמה שנים זה היה הרבה יותר מאתגר - אני בטוח ביכולת של ישראל לנצח. אני משוכנע בצדקת המערכה משמעותה ותוצאותיה״
נשיא המדינה נשא דברים היום, יום רביעי, ז׳ בניסן, 25...
ציונות ורפואה בזמן מלחמה
משתתפי תכנית “נתיב לרפואה” של משרד העלייה והקליטה התארחו אתמול...
למה חיפוש עבודה בצפון נהיה יותר קשה — למרות שיש לא מעט משרות
הרבה אנשים בצפון מרגישים שחיפוש עבודה נהיה מורכב יותר מבעבר...
מפציצים תחת טילים: כשהמלחמה מגיעה גם לבתי המשפט
המלחמה שינתה כמעט כל היבט בחיים בישראל – מהשגרה המשפחתית...
פעולות לכיבוי האש שהתפרצה במסוף מכולות בחיפה לאחר נפילת הטילים אמש- עדיין נמשכות. הנזק מוערך במעל 6 מיליון שקלים
במטח הטילים לעבר חיפה אתמול, נפגע מסוף המכולות של חברת...
הבחירה המושלמת לאריזות מזון ומשקאות
קופסאות טייק אווי   הצורך בקופסאות טייק אווי איכותיות הולך וגובר ככל...
הישג יוצא דופן למרכז חינוך ליאו באק: שני זוכים בחידון התנ"ך הארצי לנוער ייצגו את ישראל בחידון העולמי
אתמול התקיים בהיכל התרבות בכפר סבא חידון התנ"ך הארצי לנוער....
בחדר הילדים ובחדר הטיפולים: עובדת סוציאלית במלחמה
בזמן שבעלה שירת במילואים כ־300 ימים, כרמית שמיר, עובדת סוציאלית...
דילוג לתוכן