ביקור מוצלח של מנהל מחוז חיפה במשרד החינוך, ד״ר סער הראל, בקרית טבעון

ביקור מוצלח של  מנהל מחוז חיפה במשרד החינוך, ד״ר סער הראל, בקרית טבעון

הביקור עמד בסימן שותפויות כמנוף לקידום למידה והישגים

מנהל מחוז חיפה של משרד החינוך  ד״ר סער הראל הגיע השבוע לקרית טבעון לביקור מוצלח בסימן שותפויות כמנוף לקידום למידה והישגים. ההתכנסות נערכה בבית ספר "קרית עמל" בהשתתפות מנהלת מחלקת החינוך גילה דינר, מ"מ ראש המועצה סיגלית עין קדם, המפקחת המתכללת גילה בורנשטיין, יו"ר ועדת חינוך שרה גרינצווייג, פורום המנהלים היישובי בקרית טבעון ומפקחים ממחוז חיפה.

ביקור מוצלח של מנהל מחוז חיפה במשרד החינוך, ד״ר סער הראל, בקרית טבעון

מנהלת בית הספר טלי דלויה הציגה את החוזקות והאתגרים של בית הספר, עקרונות העשייה החינוכית בדגש על שיתופיות עם החווה החקלאית, כמו כן הוצג בפני הנוכחים כיצד משולבים תלמידי החינוך המיוחד בבית הספר.

בהמשך התקיים ביקור בבית ספר התיכון אורט גרינברג בו מנהל בית הספר  אִתי לוי הציג את עקרונות העשייה בחטיבה ובתיכון, והדגיש את השותפויות כמקור לצמיחה והתחדשות.

בסיום נערך סיור במרכז מיק"ר ( מרכז יצירה, יזמות, קיימות רב תחומית) וניתן הסבר על יישום פדגוגיה רב תחומית.

סיגלית עין קדם: "אני מברכת על הביקור של מנהל המחוז שנתן לנו את הבמה להציף אל מול הנהלת המחוז כולה את החזיתות המשמעותיות בהן ניגע כבר השנה בראשות בנושא החינוך – החזית הראשונה שבהן הינה חזית אסטרטגית הנוגעת לחינוך הציבורי והעצמתו, השקעה משמעותית במרחבי למידה תוך הלימה פדגוגית עם מדיניות משרד החינוך ולצידה הלימה עם הצביון המקומי שלנו .צרכים משתנים המשליכים על מבני בתי הספר ,מיקומם ועוד.

החזית השנייה הינה החזית התשתיתית ובצילה הנושא התקציבי ,נושא שעלה בהרחבה.

אני שמחה שדר סער הראל מצא את מערכת החינוך בטבעון כמערכת חזקה וטובה שיודעת לקדם שותפויות מפרות. למדנו רבות מהביקור ואני בטוחה שזו תחילתו של קשר שיניב שיתופי פעולה משמעותיים בהמשך לרעיונות מעניינים שעלו כבר בביקור עצמו .

אני רוצה להודות בהזדמנות זו לאגף החינוך במועצה על ארגון יום סדור למופת וענייני שהביא לידי ביטוי את הקשרים הטובים של אגף החינוך עם הנהלת המחוז, את מנהלי בתי הספר קרית עמל ואורט גרינברג על אירוח הנהלת המחוז ברמה גבוהה ביותר תוך הבלטת האתגרים והאיומים העומדים לפתחנו

ואת פורום המנהלים והצוותים החינוכיים על דיון ענייני ומפרה – אני יצאתי מיום זה עם הרבה תובנות" .

 

שרה גרינצווייג: "זו הייתה הזדמנות מצוינת להכיר את הדמויות שנמצאות מאחורי השמות והתפקידים. שמחתי לדעת שלמנהל המחוז, הצד ההומניסטי של התיכון, חשוב לא פחות מהצד המדעי טכנולוגי שלו".

 

גילה דינר: "זכינו לביקור  לא שגרתי של מנהל המחוז שהגיע לראות, לחוות ביחד אתנו את שגרת החינוך שלנו ביישוב ובעיקר- לשאול, להאיר, לקיים שיח על האתגרים שבפנינו, לגרום לנו לגוון את זוויות הראיה והחשיבה שלנו ו…לא להפסיק לחשוב ולחפש את הנסתר, החבוי והמאתגר. יום למידה לכולנו!"

כתבות מעניינות נוספות
חמש שנים מאז שקודמה, התוכנית להרחבת אזור האוויר הנקי במפרץ חיפה עדיין תקועה
על אף שזיהום האוויר מתחבורה עולה למשק 10.9 מיליארד שקל...
פרס ון ליר לעבודות גמר מצטיינות הוענק לשני בוגרי מרכז חינוך ליאו באק
נעמה שחף ואורי שטינברכר זכו בציון לשבח על עבודותיהם. "זכייתם...
בזמן שאיראן מכשירה 240 אלף מהנדסים בשנה, פי 35 מישראל: התוכנית של "עתידים" והטכניון שמביאה את היתרון הטכנולוגי מהפריפריה
פער גלובלי מדאיג בהכשרת מהנדסים מציב אתגר דרמטי לתעשיית ההייטק...
מבקר המדינה מציין את עיריית חיפה לחיוב על פעילותה בתחום הסייבר וניהול מערכות מידע
בשעה שתקיפות הסייבר נגד הרשויות המקומיות זינקו ב־1,460% בתוך שנה,...
המרכז הרפואי פלימן זכה במלגת מחקר בסך 150 אלף שקלים
משרד הבריאות העניק את המלגה היוקרתית לפלימן לטובת מחקר מלווה...
RISING: הסרט הראשון על המאבק למען הדמוקרטיה בישראל בהקרנת בכורה עולמית בסינמטק חיפה
הסרט ״RISING: קולות של מאבק ותקווה״ מביא תיעוד נדיר של...
אהובה שרמן ז"ל: מאה שנים להולדתה
"הדרן"-תערוכה רטרוספקטיבית, גלריה סמאח עווד לאמנות, דליית אל כרמל. פתיחה...
"ראיתי דמעות בעיני השורדים שדפדפו בספרי הילדים המספרים את הסיפור היהודי" - מחווה מרגשת של מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" לרגל שבוע הספר העברי
לרגל שבוע הספר העברי, העניק מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר...
הלב הקולינרי של הצפון: הכירו את "מאכלי הבית" של קטי אלחי והשף אייל אלחי
משהו טוב קורה בשדרות ההסתדרות 251 בחיפה (מול מרכז ביג,...
אחיה קלנר ממרכז חינוך ליאו באק זכה במדליית ארד באולימפיאדת אסיה לפיזיקה
הישג בינלאומי לאחיה קלנר, תלמיד כיתה י"ב במרכז חינוך ליאו...
דילוג לתוכן