בכירי ביגה משיקים ומכריזים לראשונה: על פתיחת מרכז מבקרים לקהל הרחב במפעל פסטה ביגה
המרכז המבקרים החדש יכלול סיורים קולינארים, סדנאות, מסעדת פסטה ביגה, חנות מפעל ומעדניה
ההשקעה בפתיחת מרכז המבקרים נאמד בכ – 2 מיליון ₪
ייחודי: תפריט המורכב ממנות שף בהשראת מסעדות הביסטרו הטובות בעולם, במחירים משתלמים השווים לכל נפש.
האירוע נערך בסניף הדגל של ביגה, בקניון איילון ר"ג, שכלל קוקטייל חגיגי, מינגלינג וחשיפת המנות החדשות ע"י השף הראשי של הרשת: איתי שפיגל, שהעניק לאורחים הסבר על השילובים הקולנרים.
יאיר מלכה, גלעד אלמוג, ניר אדרי ורן בן דוד, מבעלי רשת ביגה פתחו את האירוע ואמרו: "השנה אנחנו מביאים לצרכן הישראלי בשורה אמיתית, תפריט הכולל מנות פרימיום, עם נגיעות עיצוביות ומתוחכמות המשלבות טעמים הלקוחים ממטבח אסייתי, תוך התייחסות למחירים, המשתלמים לכל כיס".
כמו כן בעלי ביגה הפתיעו את האורחים וחשפו לראשונה שבקרוב יפתח מרכז מבקרים ראשון מסוגו בחיפה, בהשקעה של כ 2 מיליוון ₪, עבור הקהל הרחב, במפעל פסטה ביגה הממוקם בצפון הארץ (אזור התעשייה חיפה). המרכז יכלול סיורים קולינארים, סדנאות המיועדות לילדים ומבוגרים, מסעדת פסטה ביגה, חנות מפעל עם ומעדנייה שתשווק את מגוון המוצרים: פסטות, רביולי, רטבים, ממרחים לפסטה ועוד, במחירים מיוחדים של חנות מפעל.
לדברי הבעלים: "החזון בפתיחת מרכז המבקרים החדש להיות מרכז אירוח הראשון מסוגו בישראל, בדומה למרכזי ביקור באיטליה, הנותן במה רחבה לעולם הפסטה. הרעיון הוא לחשוף את מגוון המוצרים, כולל פסטות ללא גלוטן, המהווים היום אחוז לא מבוטל מהמכירות בישראל ".
בתום האירוע חילקו המלצרים/ות לאורחים מארז של מוצרי פסטה שונים – ללא גלוטן.