גבר בתחילת שנות השישים לחייו, אחרי אקזיט של עשרות מיליונים,גילה ממיטת חוליו בבית החולים, את עוצמתו של הכסף

גבר בתחילת שנות השישים לחייו, אחרי אקזיט של עשרות מיליונים,גילה ממיטת חוליו בבית החולים, את עוצמתו של הכסף
עו"ד סולן.

המאהבת הגיעה לביקור וטענה בנוכחות האישה: הוא חי איתי כמה שנים ואני אשתו האמיתית

תחילתה של הדרמה לפני שבועיים, בני הזוג שנישאו לפני שלושה עשורים ניהלו אורח חיים כמעט שיגרתי. ילדים, נכדים, טיולים, חו"ל ומסעדות יוקרה. לימים לקה הבעל בליבו ואושפז לתקופה ממושכת בבית חולים.

"האירוע הלבבי" לא היה המפנה האמיתי בחייו, אלא "יציאתה מהארון" של המאהבת שהגיעה לבית החולים לביקור שיגרתי וגילתה לאישה כי בעלה, הוא המאהב שלה, כבר כמה שנים.

האישה שלא ידעה את נפשה מרב כעס הטיחה לעברה: "את בסך הכל מסז'יסטית. תתרחקי מבעלי ואל תבואי לבקר אותו". בשלב הזה, השתיים החליפו מהלומות בתוך בית החולים. המאהבת בתחילת שנות הארבעים לחייה לא נשארה חייבת ואמרה לאישה: "אני אשתו האמיתית. אני אגיע לכאן כמה שארצה".

האישה, באמצעות עורכת הדין שרין סולן, לא ידעה נפשה מרב כעס והחליטה לפעול כדי לשמור על חלקה ברכוש המשותף ובהון העצום שנצבר. היא פנתה לבית המשפט וביקשה לעקל את כל חשבונותיו העסקיים של בעלה כדי למנוע "הברחת כספים" לטובת המאהבת.

עו"ד סולן טענה כי הבעל לא הכחיש כי המאהבת היא חלק מחייו ולכן יש למנוע ממנו להעביר לה כספים או לחילופין להשתלט על חלק מההון שנצבר במהלך נישואיו לאשתו החוקית, ממנה לא התגרש ואף לא נפרד.

עו"ד סולן.
עו"ד סולן.

במקביל ביקשה האישה אפשרות לעיין בתנועות שהיו בחשבונות בעלה בחמש השנים האחרונות, כדי לראות כמה ומתי הועברו כספים למאהבת. מבדיקה ראשונית עולה כי המאהבת כבר קיבלה מהבעל כמה מאות אלפי דולרים. "כל הכסף שהעביר הבעל, צריך להתקזז מחלקו במחצית ההון והרכוש שנצבר", הדגישה עו"ד סולן.

ההחלטה בעניין צווי העיקול תינתן השבוע בבית המשפט.

כתבות מעניינות נוספות
הקלה בסעיפי אישום: אחד מתפקידיו של עורך דין ךתעבורה
אם אדם שאינו בקיא בדיני תעבורה יכול לראות את הנושא...
לרגל יום האישה הבינלאומי מיזם לתמיכה בנשים בחיפה ובצפון הארץ: "ביוטי בדרכים"
יוזמה חברתית-התנדבותית לתמיכה בנשים במצבים מאתגרים  במסגרת יום האישה יגיעו...
מגוון פעילויות ללא תשלום בקניון עופר חדרה: סדנאות, הצגות, מופעים, פעילויות ולימודי אנגלית
קניון עופר חדרה, מקבוצת קניוני עופר, ייערוך במהלך חודש מרץ...
בלי אלתורים וירידה על הקהל שלי בן משה - שחקן, תסריטאי וסטודנט נצחי מעלה מופע סטנד אפ אישי "בין השורות"
שלי בן משה לא מאלתר ולא יורד על הקהל בסטנד...
פסטיבל מיסטי בחיפה: פסטיבל קסום של רוחניות, מיסטיקה והרחבת התודעה בגרנד קניון
דוכני רוח ומיסטיקה, ייעוץ עם מיסטיקנים והילרים, דוכני קריסטלים, אבני...
באיזה שלב מומלץ לפנות לעורך דין פלילי?
כאשר אדם נעצר לחקירה השוטר מחויב לומר לו שכל דבר...
איך תהיו בטוחים כי הבית מוגן מפני שריפה
הדבר המאפיין אולי יותר מכל את העידן המודרני, זו העובדה...
איך "להדפיס כסף" במדפסת תלת מימד
בואו נודה בזה, כולנו רוצים להדפיס כסף ולהיות מיליונרים. אמנם...
כל השמות המוזרים של צמחים שאתם חייבים להכיר
אוהבים דברים חדשים? הראשונים להכניס כל טרנד הביתה? אתם ישראלים...
חבילות סלולר הכי זולות: כיצד לבחור את ההצעה המתאימה לכם?
בימינו, כשחברות סלולר מציעות מגוון רחב של חבילות סלולר הכי...
דילוג לתוכן